-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én még nyáron használtam, de inkább átszoktam a droid/ios párosra, ha már banki dolgokat kellett intézni, mert wm-re nem is volt, most szerettem volna újra használni windows-on is a PAYPAL-t. Hát ennyi volt. De nem tudom, hogy mennyien használják/ták, vagy nem használták, de ez azért majdnem olyan volumenű applikáció (volt), mintha az egyébként még mindig döcögősen használható, de azért alakuló faszbukot megszüntetnék.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Pacee87 #87192 üzenetére
Diktáló alkalmazás: Voicy
Szeretem, sokat használom. Általában email-eket diktálok vele, volt, hogy SMS-re használta. Elég okosnak tartom.
Egy hátránya van: kell hozzá internetes kapcsolat. Valószínűleg a szövegelemzéshez használja.
Egy próbát megér, hátha nálad is beválik.Meliora sunt bono inimica
-
Pacee87
aktív tag
válasz bluemirage #87203 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Megpróbálom! Ha jól tudom netkapcsolat a konkurens platformokon is kell hozzá! Egyébként apámat szeretném átcsábítani W10M-ra neki lenne szüksége a diktálásra!
szerk: Meg is néztem, elég jónak tűnik!
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz pikszel #87195 üzenetére
Akkor még mindig adott a kérdésem. Bekapcsoltam a gyorsított felvétel-t a kamera app-ban, lenyomtam az exponáló gombot, majd onnantól fél óráig csinálgatta a képeket. Mikor megállítottam, nem történt semmi, ott volt a halomnyi kép a galériában. Nekem kell vmi szoftverrel ezt összefűznöm?
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
pikszel
addikt
válasz Francia91 #87205 üzenetére
Nem csinál velük semmit és ugye az időintervallum is szabott (2, 5, 10 s). Van viszont dedikált alkalmazás ehhez.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Kumblee88
csendes tag
Én használom is a Timelapse Pro-t meg is vettem, mert nagyon jó alkalmazás és a végén össze is fűzi videóvá a képeket! 980 Ft ért vettem de ennyiért abszolút megérte! Ajánlom mindenkinek!
-
novoszath
senior tag
ezzel a progival fel lehet rakni nem tamogatott telora is a win10-et?
Lumia 630 rol lenne szo
elore is koszonom
[ Szerkesztve ]
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
novoszath
senior tag
leirnad PU be hogy mit hogyan kell lepesrol lepesre csinalni azt nagyon megkoszonnem mert nem nagyon ertem..
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
starr
őstag
válasz novoszath #87212 üzenetére
Az hosszú lenne. Tölts le mindent, amit a Software Requirements Windows Phone 8/8.1 pontban mond.
Majd a Process: Part 1 - Preparation ponttól csináld végig.
A lényeg, hogy fel kell varázsolni a CustomPFD nevű registry editort, majd pár dolgot átírni a registry-ben, hogy L830-nak higgye az Upgrade advisor. -
this is life
Ármester
válasz boncser #87215 üzenetére
Miert ne csuszott volna le az others-be , keszulek nincs , valahogy a marketing se porog , az a csodabogar aki ezek mellett w10m mobilt vesz .. keszulek valasztek hianyaban nehez szintet tartani , bovulni meg plane ...
Mi vagyunk a mobil szegmens linuxa .☺Eagle
A PP mar honapokkal ezelott kukazva lett ..[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Francia91
veterán
Tényleg eszméletlen, hogy mennyire eltolja a színeket a Lumia 950-es a nem RAW képeken...
Az eredeti, nyers DNG-ből kinyert kép
Valamint amit JPG-be ment le a 950-es
Összesen ennyi a bajom a 950-essel, ezért kénytelen vagyok DNG- ben fotózni, a JPG képek felét pedig kukázni
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
titán
Elinditottam a facebook alkalmazast es azt irja, hogy le akar tolteni frissiteseket. Ti hasznaljatok ezt az alkalmazast, vagy inkabb a bongeszon keresztul belepni a facebook oldalra? Ez az alkalmazas es integracio nem kavar be a telefonon?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #87216 üzenetére
Eagle
A PP mar honapokkal ezelott kukazva lett ..Még dühítőbb, mert ezek szerint... valószínűleg, mit valószínűleg 100% véglegesen!
----------------
(#87217) Francia91
Nyilván a másodikat totálisan hazavágta az US, de az elsővel is lehet még melózni PS-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Kin Tan Te
tag
Szép estét!
Az Outlook Naptár élő csempéjének hibájával kapcsolatban jeleznék.
A napokban nem frissült a csempe, sőt nem csak az eseményeket nem mutatta, de még az aznapi dátumot sem.
Ma jött egy frissítés az Áruházra. Az Áruház frissítése után rányomtam a frissítések keresésére. Akkor feldobta, hogy van frissítés a naptárhoz. Frissítettem a naptárat és azóta újra rendesen működik. Megcsináltam asztalin is és ott is megjavult.Yepp!
[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
válasz boncser #87215 üzenetére
Én sem segítek a statisztikának.
WP 7.5 óta jelen vagyok, előtte Symbian, előtte sima butateló. Ma megjött a Xiaomi Redmi 3S Prime-om, első androidos teló, úgyhogy búcsút intek a Windowsnak mobilfronton. Azért reménykedem, hogy egyszer még lesz miért visszatérnem (és lesz mire.)
Egyelőre tetszik, de fél nap még kevés volt, az Outlook app jobb, mint Windows-on azt már most látom.Követni fogom a topikot, de már csak inkább külső szemlélőként. Sajnálom, hogy így alakult a kettőnk viszonya, sosem gondoltam volna, hogy androidos telót veszek. Miattam elég sokan vettek Windows Phone-os készüléket az elmúlt években, meg is szóltak páran, hogy mi ez a nagy pálfordulás. Azt hiszem a Microsoft teljesen kiszámíthatatlan, nem úgy alakították a dolgokat, ahogy vártam, ahogy elvártam.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
pauliboy23
senior tag
Az üzenetek + skype-ban hol kell beállítani, hogy a skype-os dolgok is latszódjanak? Sehol nem találtam erre vonatkozó beállítást, csak a skype előzetesben tudom beállítani az sms-t.
-
starr
őstag
válasz pauliboy23 #87228 üzenetére
Az Anniversary update óta nincs benne a Skype kezelés az Üzenetek appban.
szvsz: Hál'istennek[ Szerkesztve ]
-
novoszath
senior tag
letezik v.mi reg buheralo progi WM10-re?
olyan oldal ahonnan reg trukkok font vannak hogy mit erdemes piszkalni benne?
-
mece280
csendes tag
válasz pauliboy23 #87227 üzenetére
Szia! Melyik Tesco-ban láttad, mert sem a honlapjukon, sem az akciós újságban nincs benne...
Független volt egyébként? -
starr
őstag
válasz novoszath #87230 üzenetére
Interop Tools: forum
A forumban vannak linkeket, ahonnan le lehet tölteni. pl.: [link]
beépített trükkök is vannak benne.
Régóta túrom a registry-t, de semmi korszakalkotót nem lehet vele csinálni. Ellenben már 3x kellett gombos HR-t nyomnom, mert úgy elbsztam, hogy el sem indult a teló.
Jó szórakozást![ Szerkesztve ]
-
mece280
csendes tag
válasz pauliboy23 #87233 üzenetére
Köszönöm.
-
Folee
tag
Van frissítés a Kapcsolatokhoz. Próbálta már valaki, hogy mit rontottak el ismét? :-)
-
titán
válasz Sjkolrd #87241 üzenetére
Koszi!
Viszont azt nem ertem, hogy az outlook veggel nem enged be, tehat akkor letre kell hoznom egy xyz.outlook.com fiokot is, hiaba letezik mar az xyz.hotmail.com oldal. En viszont telefonszamot nem adok meg ezeknek.
Na a linkeden irjak is:
Nem vehet fel aliasként @hotmail.com, @live.com, Outlook.com és @msn.com végződésű, létező címeket.
Akkor viszont nem ertem hogy vehetnek fel aliasnak outlook cimet.
rohadna meg ez az egesz felhosdi. Keszitenenek egy appot amivel atdobom a cuccokat es kesz. De a szinkronizalas kozben eltunt a fele nevjegyem, szoval mar csak a szinkron marad. Az uj telo meg nem akar szinkronizalni, szoval megyek korbe korbe mint egy idiota.
[ Szerkesztve ]
-
Sjkolrd
aktív tag
1. Belépés xyz.Hotmail.com https://login.live.com
2. Adatlapok fülre kattintasz
3. A Microsoft-fiókba való bejelentkezés mikéntjének kezelése (ha kér jelszót megadod )
4. Fiókalias e-mail cím hozzá adása :
- itt meg egy meglévőt adsz meg neki az xyz.hotmail.comAkkor létrehozol egy új e-mail címet ezen felületen. outlook.hu vagy .com
[ Szerkesztve ]
-
Drag77
senior tag
Alcatel Idol 4S video: link
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
Drag77
senior tag
Érdekes: Cube wm10 7inch link
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest