Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
bull84ghia
üzenetére
Igen, meg ajto is van rajta

Barthezz2 nagyon allat a masodik.

-
gzbotii
nagyúr
Ha mar Mad Max, akkor egy kis roman ertelem gyumolcse: vicces kep
-
-
Lall
veterán
Valaki megy Telenor Workshopra? Android vs. Windows Phone.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Воланд
titán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
en kezdem azt hinni, hogy ezek az oldalak azon kivul, hogy egy csomo ceg begyujti az adataimat, masra nem jok.
-
válasz
balcsida
üzenetére
Próbálhatsz magad szerkeszteni, de akkor azzal itt próbálkozz. Mert ha az igénylő topikba dobod be a szerinted kész képet, ami szerintünk nincs kész, akkor összeakadhat a bajszunk

Viccet félretéve, ha bepróbálkozol, és nem jó, és javítani kell, akkor az arcképgyárosoknak esetenként plusz meló is, mint a szűz képből megcsinálni neked, és arra az igénylő topikban se kapacitás, se idő, hogy magyarázzák, hogyan javítsd, a linkelt topik viszont pont erre van
-
Maateeo
aktív tag
Hihetetlen, hogy ez az ipse még mind a mai napig mekkora hangulatot tud csinálni...
-
-
Воланд
titán
remelem Barthezz2 nem harapja le a fejem, de nem tud valaki veletlenul budapesten palyakezdo/junior rendszergazda/uzemelteto/support/lotifuticsereldkianyomtatobanapatront allast? kb minden erdekel, ami info, csak programozas/fejlesztes ne legyen.
-
catroot
veterán
válasz
bull84ghia
üzenetére
Az biztos, mert szinte mindenkinek más-más igénye van.

-
crey
addikt
Kikerült a logoutra Wyll hogy gyártja az arcképeket... Brutális

Szerk.: offban miért offoltok?

-
Címlapos írás gyakorlatilag minden olyan írás, ami szélesebb körhöz szól, értelmes témát, rendezett tartalom mellett dolgoz fel. Hogy ebből mi a kiemelt, azt igazából nem én döntöm el, de kb úgy kell elképzelni, hogy a logout átlagán felüli, ami kellő szakmaisággal bír, és szélesebb kör számára érdekes, hasznos írás, ami talán még a PH hasábjain is megállná a helyét. Ha emlékeim nem csalnak, volt is példa rá, hogy egy-egy cikk át lett véve onnan.
balcsida: javaslom nézd meg az arcképes topik #1hsz-ét. Ott láthatod kb milyen avatarok vannak. Plusz infókat is a hogyanról.

-
blex
senior tag
-
balcsida
senior tag
Ha már itt tartunk, hozzám milyen kép illene?
Fénykép után is lehet csinálni? -
bull84ghia
őstag
Azért le a kalappal az arcépgyárosok elött.

-
Engem is felvehettek, annyira nem bonyolult megtalálni, ugyan az a nevem, mint itt

De előre szólok, hogy a ranglistán mindenkit ver a profilom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Воланд
titán
wolandy2k az xbox nevem, aki akar felvehet, de tul sokat nem jatszom.
-
Maateeo
aktív tag
válasz
balcsida
üzenetére
Aki megírta annak köszönöm, felvettelek titeket. Próbáltam másokat is megtalálni itteni felh. névvel, de kb. esélytelen. Viszont a "woland" nevezetü XBOX user nem kicsit durva. Mind az avi, mind a pont... Lehet be kéne tenni egy ilyen listát a Store-os topic elsö hsz-ébe..
-
-
gzbotii
nagyúr
Amugy, O hogy kaphat arckepet? Hisz meg csak Senior tag..
Vagy valtoztak a szabalyok? -
tailor
őstag
De ebből nem csinál ám rendszert.

crey: pontos know-how nincs... Én is pont ezt kérdeztem az "öregektől" nemrég. Ha egyszerű a rajz, akkor néha elég átrajzolni, kontúrokat vastagítani, picit beleszínezni. De van, amikor tulajdonképpen az egészet újra meg kell rajzolni egyszerűsített formában, hogy passzoljon a követelményekhez - ilyenkor nem árt egy kis grafikusi véna (nem hencegésből mondom) és rajztudás. Wolandé éppen ilyen

-
tailor
őstag
Persze, ezt én is abszolút megértem. Ki is hullana minden hajam, ha TCr-hez hasonló képet kérne mindenki...
Woland_y2k csókos, neki megpróbálom összehozni amit először elképzelt, aztán meglássuk. De persze ehhez is idő kell, mert pl. én tegnap is és ma is estig melóztam / -om 
-
crey
addikt
Az a helyzet, hogy ezzel saját magukat védik, és meg tudom érteni. Naponta érkezik 15 egyedi arckép kérés, erre vannak összesen hárman, veled együtt négyen.
Ha mindenki bekopogtat 15 macerás képpel, akkor soha nem érik utól magukat... Ráadásul ők is bérből és fizetésből élnek, szóval nem tudnak all the time arcképet gyártani...
-
tailor
őstag
Nu, remélem már jó a pH!
Szóval Lalll, a "számból vetted ki a szót" (fújj
). woland_y2k, szerintem az először belinkelt képből igenis lehet arcképet készíteni - kicsit melós ugyan, de minek vagyunk mi, ugyebár?
És igen, a WP-sek összetartanak!
(Ha esetleg másik képből szeretnéd, pü-ben írd meg nyugodtan) -
crey
addikt
Ez esetleg? Nem nagyon van róla használható rajzolt kép

-
Воланд
titán
válasz
bull84ghia
üzenetére
hat latod.
-
Воланд
titán
en meg majd tovabb keresgelek....

-
Воланд
titán
igazsag szerint nincs arca (a sorozatban o jatsza, amugy mashol meg ezt a kepet hasznalom), de egy sima satanos/ordogos kep snasz lenne. a smoking man meg szerintem az x-aktak legjobb karaktere es nem az a tipikus jo fiu. itt meg felmertem, hogy mennyire jo az a kep, amit talaltam. szoval koszi sracok!
-
bull84ghia
őstag
a cigis, aki mindig megjelenik William B Davis a neve
-
Воланд
titán
ot ki ismeri fel?
-
gzbotii
nagyúr
The Greatest R/C Car Chase Ever
naaagyon allat

-
crey
addikt
Nem mindig, elég random a dolog.
Amúgy úgy lehet hallgatni, ha elindítod a lejátszási listád, majd home gombot nyomva kilépsz.
A főképernyőn duplakatt a home gombra, balra swipe az app listán, és ott a zene lejátszó kontrollere, és épp a YT lesz ott, amit el tudsz indítani. Innentől megy háttérben.
Ez működik az AV playerrel is

-
Воланд
titán
-
catroot
veterán
Az azert eleg bajos, hogy itt netezek ipaden ios 5.1-en, megnyitok egy YT videot, hogy hallgassak egy kis zenet netezes kozben, hatterbe teszem a bongeszot es leall a lejaatszas.

-
Maateeo
aktív tag
válasz
bull84ghia
üzenetére
bull84ghia: Aha.

Apropó, valaki tudja, hogy a ZUNE zenei könyvtárat hogy a rákban kell frissíteni? Töröltem kb. 30 giga zenét, de még mindig ottvannak a címek.. viszont rájuk nyomva hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Na ok, 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jó vizsgamunka lenne neki.