Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz
mukibuci
üzenetére
Erdőben futok, mert a beton vagy rekortán veri a meleget és tönkrebassza a vín izületeimet (eleget fociztam betonon). Ráadásul az erdőben pár fokkal hűvösebb is van. Igaz az elmúlt két hétben ez semmit nem számított, ezért nem is voltam. Nem egészséges dögmelegben futni (szív nem csípi), ahogy nem egészséges döghidegben sem (azt meg a tüdő). Desokbajomvan.

-
saiyajin
senior tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Hol vetted a telefont?
(#20096) Lalll: A második mondatra egy hatalamas +1!

-
Lall
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Én megértelek, sőt támogatlak, csak szívom a véred, nehogy elfogultsággal vádoljanak.
A "Te fingasz bele először" dolog pedig megfizethetetlen. 
-
szőröscica
addikt
Mert a kijelzővel nem tudnék megbarátkozni, olyan aprócska. Hidd el, nézegettem, használtam is.
Most meg 80k-ért kapok egy 4.3-as, 720p-s kijelzővel szerelt, nfc-s mobilt. Teljesen újat, én bontom ki először, és gyári garanciás. Akkor már inkább ez, mint másnak a levetett iphone-ja.

Az NFC-vel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ez működni fog ilyen paypass-os bankártya termináloknál? Nekem nem paypass-os, csak sima dombornyomott bankkártyám van. Össze lehet ezt párosítani a telefonnal, és tudok vele fizetni érintéssel?
-
Blyan
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Ennyi.

Hé, lehet kapni apple garis áfás i5-öt, 175 990 Ft-ért is, bolti garis meg 157 160, áfával
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lall
veterán
Én meg a sok iPhone-os hipszteren, aki az anyjat nem tudja felhivni, mert kőbuta az életre is. De a szomszédja mondta neki, hogy... Tudom, tudom: Sztereo tipikus.

Az ajfonon árán klimát kellett volna venni.
Trophy + Klima, maga a csoda! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
joamilestoné: Az isten barma... Mondjuk, hogy ajfón.

-
szőröscica
addikt
Hello!
Gondoltam beköszönök ide is. Szűk két év HD7 használat után váltok egy kék 8X-re, remélem szerda táján megérkezik.

-
válasz
catroot
üzenetére
Na kb ilyenek után döntöttem úgy, hogy szakadjon meg a garanciája, nyíljon az a bootloader.
Aláírom, hogy itt is vannak érdekes dolgok, most pl az instagram szarakodik, viszont pöccre megy minden(főleg a gyárihoz mérten), 3-4 program lazán elmegy egymás mellett(és a ramzabálók, tehát pl fb, böngésző, messenger), hogy oda vissza tudok váltani, és nem tölti újra a programot közben. Van, hogy egész nap nyitva az fb+böngésző páros, és közben ugye mást is csinálok, mégis visszaadja egyre az FB-t pl még este is. A zene nem szaggat(az előzőek mellett se), és sorolhatnám.. Gyári rommal ez álom kb
Mondjuk pont a zene az, hogy van fent a ROM-ban egy EQ, ami jó is, bőséges testreszabási lehetőséggel, és minden app-al megy, csak épp néha gondol egyet, és leáll. Mindegy, felraktam a PowerAmp-ot, ennek van saját

-
catroot
veterán
Hát nagy értelme volt a full wipe-nak, ugyanolyan trágya maradt minden. Cserébe most még a wifit is dobálja, ráadásul kb. 2 óra alatt merült cca 40%-ot úgy, hogy a polcon volt. Szerintem azért mert állandóan váltogatja a mobilnetet (h+ és 3g között), sokszor ezért netezni sem tudok, csak ha újraindítom a netet.
Szóval qa sony!
-
dejaris
addikt
Nagy kope ez a Hannibal.
-
mukibuci
nagyúr
na szuperember letudva, elég bejövős film, meg kell nézni még párszor
és a moziba leszarták a telefonom, akár egy vállkamerával is bemehettem volna 
-
András.
tag
Ma sikerült ezt fotózni, angol nyelvből jeles...

-
TV2-n átpörgettem pont a csatakanca választáson.... hát basszus... még ennyi kapafogú, esetlen, gizda, szerencsétlen muffot honnan kapartak össze? Valószínű nekem van más szépségideálom, de ezek a 21 éves korukra leszakadt gebék nagyon messze állnak a szép fogalmától.
-
dejaris
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
De van sok cseresznyefadeszka is ha mar annyira erdekel, sot bukk is

-
gzbotii
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Cserefa az egy fafajta. Nem tudom mi a neve nem szekelyul

-
-
Miskolcon krva nagy fekete pakk úszik az égen, ez jónak tűnik

-
Gyerekek, ez elviselhetetlen.. Most nyírtam le a füvet, van vagy 30 fok, de az árnyékból felszabaduló szúnyogfelhőnek hála vagy 5000 csípést szereztem fél óra alatt

Tavaly egész évben nem csíptek meg ennyiszer..

Most úgy nézek ki mint egy dalmata, csak rajtam pirosak a foltok, nem feketék..

-
Blyan
félisten
Amúgy partytelónak királyság lehet.

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Autós topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azért este 7 körül elég keményen forrt az aszfalt a talpam alatt és nem a sebességem miatt

(Faszom, kerreg a laptopomban a vinyó, jáj de nem hiányzik, most egy csere)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Elhagytam buliban