Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anász
tag
-
Blyan
félisten
Nekem gyárilag angolul van. Lehet a WP angol beállításai miatt?
Menj az account részhez és ott bal alul lehet átállítani.Lehet mégsem, most átállítottam és továbbra is angol nekem az outlook - szóval az csak azon oldalt állítja át.Hát... passz.

-
Lall
veterán
OFF
Outlook webes felületen hogy lehet nyelvet állítani? Magyarról szeretném Angolra.
-
Azt, hogy a sima varosi hasznalathoz kepest a cellavaltogatas, vagy eppen a terero hianya miatti halozatkeresesnel sokkal jobban merul, nyilvanvaloan, szoval utazgatas kozben nem olyan azert az a beszelgetesi ido.
A masodik resze meg arra utalt, hogy ezzel viszont nincs valos tapasztalatom, mert altalaban ha tudom, hogy masszivan hasznalom, akkor alapbol racsapom a kulso akkut.
-
A telefonalas ha nem is, a vonatozas, vagy barmilyen utazas kozbeni folyamatos halozatkereses es valtogatas azert eszi az akkut, nyugi. Nekem is azert szokott merulgetni, ha kimegyek a bukkbe, pedig csak a tracker meg a zene megy rola, de mivel igy is 50% felett erek haza egy egesz napos korrol, igy nem zavar.
-
Blyan
félisten
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
GSMArenes 3G talk time 17:30h Szóval na... körbejárjátok az országot

-
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Nem tudom, en 4-5 oras telefonalgatasnal nem nagyon muveltem vele tobbet. Altalaban kulso akkuval maszkalok, szoval passz, nem nagyon foglalkozom az akkuval.
-
ZavaBalazs
őstag
Crytec, a 735-nél mennyi telefonálás után dobja be a törölközőt az akksi? Vonaton velem szemben egy faszi a három órás vonatút első felét végigtelefonálta, és kib@ idegesítő.

-
törölt tag
-
Воланд
titán
-
törölt tag
Amúgy ezek a battery tesztek hogy készülnek? Úgy mint az autók fogyasztási tesztjei?
-
legiaap
félisten
Ismét fantasztikus lett a battery life.
-
btudos
nagyúr
-
savoo
addikt

-
Воланд
titán
jesus, frissult az index app wp-n.

-
-
Integrale
veterán
válasz
viewdetails
üzenetére
Csak nem elobb szeretnel 950 tulaj lenni mint en?

-
Integrale
veterán
válasz
viewdetails
üzenetére
Attol fogg, hogy igy karacsonyhoz kozeledve, kinek szeretbek nagyobb oromet okozni. Ha magamnak, akkor 950, ha masoknak, akkor kalapban van az is.
Bar attol felek, hogy arban nem ott van a 830, ami az utobbi eseteben belefer a keretbe.
-
viewdetails
addikt
válasz
Giovan!
üzenetére
Szegény sájci megmondóember elsírná magát, ha elárulnám neki, hogy igazából egy nemzetközi cégnél hogyan és hány lépésben aktiválhatja a júzer akár a corporate akár a BYOD telefonját és később hogy tudom egy mozdulattal 0-ra ütni egy kirugás alatt álló komplett sales csapat bármilyen oprendszerű telefonjait?

Nehezére esik felfogni, hogy IT engedély és felügyelet nélkül lófasz van, nem céges account -
Blyan
félisten
válasz
catroot
üzenetére
Kerestem erre a jó szülősre a "- Jó anyád voltam, Zoli? - Laci" mémet (biztos keverem a neveket), erre belefutottam egy olyan durvába (mondjuk nem éppen szülői kapcsolat), hogy aszittem magam alá szarok...

De olyan bant kapnék érte, hogy Ti is 5 nemzedékre kifingtok innen...

-
catroot
veterán

-
Nah jo, lassan tenyleg kiprobalok egy droidos mobilt, ha nem jon kozepkat wp, annyira mondogatjak

-
savoo
addikt
Megkaptam hogy WP
vfan vagyok. Végre sikerült még mielőtt elhagyom a platformot.
Jóvanna elírtam.

-
Anász
tag
-
Воланд
titán

Új hozzászólás Aktív témák
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Autóhifi
- Parfüm topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mire váltasz?