- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
tailor #67924 üzenetére
Akkor vehetsz még 640XL-t is vagy ha többet is szánsz a telefonra, akkor várd meg a 7-8 változatot (már ha egyáltalán lesz olyan még Lumia sorozat, fene tudja már mi igaz a pletykákból).
legiaap, akkor filózz még rajta egy darabig, mert ha elkapkodod csak elszarod a pénzt. A szifonnál nincs kérdés, megveszed az újat, örülsz - vagy nem.
A droidnál meg bevállalsz valamit, aztán két hónap múlva meg már kacsingatsz valami új modell felé. Szóval akkor már legalább várd meg a teljes s820-as kínálatot, úgy májusig. -
Lall
veterán
válasz
tailor #67659 üzenetére
Priust kellett volna linkelned! Egy szomszédjának a testvérének a barátja mesélte... Nekem volt 2.0 pdtdi Leonom sok évig, 200.000 km-el adtam le mikor eljöttem a cégtől. Kötelező szervizen kívül egy klimakompresszort kellett cserélni benne, meg a kopó alkatrészeket. Azóta is járnak vele, nem látom, hogy heteket szervizbe lenne. 100x előbb vennék egy ilyet, mint bármelyik japán szart.
-
Integrale
veterán
válasz
tailor #67645 üzenetére
Az a 2.0 PD nem egy eletbiztositas, hengerfej, olajszivattyu, befecskendezo rendszer es a tobbi.
Ujkent meg oke, aztan gyorsan cserelni amit kell, hasznaltan lutri. -
válasz
tailor #66431 üzenetére
Nem derult ki, hogy mindegyik egyedi cuccokhoz van tervezve, gondoltam koltsegcsokkentes miatt az ujaknal mar valamennyire atalltak a szabvanyos kialakitasra, meg eleg sok generacioja van ezeknek, nem tudtam pontosan meghatarozni
Nem baj, igy legalabb az onmagam szivatasat celzo tortenet olyan mereteket oltott, hogy lassan elcseppenek ra
-
negyedes
addikt
válasz
tailor #62288 üzenetére
le a kalappal, honnan indultatok, melyik varosban szulettel?
KB ennyi az egesz:
" rendőrök arab tolmács segítségével próbálják megértetni, hogy nem kell ujjlenyomatot adni, egyszerűsített regisztráció után is buszokra szállhatnak. Most csupán a nevüket, származási helyüket kellene bemondaniuk. Hangosbemondóval is közlik az információt. Mintegy 80-100 menekülttel szemben 20-30 rendőr található. A migránsok nem akarnak egyáltalán regisztrálni, zúgolódnak. Azt mondják Magyarország szabad ország, a rendőrök viszont azt hangoztatják, hogy be kell tartaniuk az itteni szabályokat."
-
válasz
tailor #57539 üzenetére
Nem kell ám komolyan venni, ezek akkor lesznek igazán kelendők, ha elhal a platform, akkor tudunk majd hipszterkedni vele
Költözgetünk, költözgetünk? Gyertek remek miskócziába, vár a gettóezt csak ugy itthagyom
[az elso kepen felrohogtem, a tobbin meg a '99 miatt olyan erosen srsly? fejet vagtam]Hetvegen ugy nez ki, megyek Debrecenbe, Lajoson kivul kit lehet ott megtalalni?
-
válasz
tailor #55586 üzenetére
Nah megjott nekem is...
1, ez kurva kicsi, a meretekbol nagyobbnak gondoltam, fail, nem neztem meg rendesen.
2, szar a minosege, lol
A mereteket amikre gondfoltal, dobd fel, aztan a nep majd dontz, mibol mennyi kellene, en lathatoan nem vagyok jo a meretezesben3, a 735 hatuljara nem fer el
-
negyedes
addikt
válasz
tailor #53609 üzenetére
ha csak azt veszed hogy egy nike 300-400 lei.
es en tudom nyuzni a cipoket.
boti: egy ev alatt! 2 db sportcipo az kb 700 lei, kell meg 2 db elegansabb cipo(nem feltetlen bor) es mar siman ott vagy az 1100 lejnel. teli cipoket nem is mondtam. 1 db bakancsom van 2 eve.(az enyhe tel jovoltabol), de ha en is a hargitan laknek lehet lenne 2-3 bakancsom.
-
kolosanyi
veterán
válasz
tailor #53595 üzenetére
Érdekes témakör ez amúgy. Mindig mindenki egyedi akar lenni, ki akar tűnni a tömegből, de pont ettől lesznek tök ugyanolyan tucat fazonok, sablonosak. Elég végignézni az utcán, mindenki ugyanúgy néz ki. Közben én meg szeretnék egy picit átlagosabb lenni, de ez a testalkatomból adódóan se lehetséges, mivel 195 centi vagyok és 115 kiló, ez eléggé behatárol.
-
válasz
tailor #53584 üzenetére
A problema, legalabbis szerintem, hogy az ms miutan megoldotta a valamenmyire jogos siras targyat kepezo problemakat, hianyossagokat, nem ignoralja az ilyen baromsagokat, hogy droidositsak a wp-t.
Attol, hogy a bamba droidos tomeg ezt nyomja, attol meg nem hiszem, hogy kovetni kene, mert hosszu tavon minden egyedit kiolnek a rendszerbol, az apro, ugyes megoldasok, amik miatt szeretheto volt a rendszer a maga hulyesegeivel egyutt, mind eltunnek. Nevetseges, hogy hiaba nyomjak a feedbacket, hogy valami egy nagy kupac szar, tenyleg, logikusan megnezve is, ilyenkor mar megy az ignore, nem fontos, hogy lazadnak. U_UEgy nagy szurke, osszemasolt valami fele tart a rendszer, na de en mindig is pesszimista voltam, szoval nem csodalkozom rajta, hogy ezt latom.
-
kolosanyi
veterán
válasz
tailor #53580 üzenetére
Miért, szerinted mibe szoktak belekötni a szaracsempézők? Nem testreszabható, nincs háttérkép, meg különben is hogy néz má' ki. Szépen lassan elfogytak azok a szokásos "érvek", hogy nincs Bluetooth fájlküldés meg fájlkezelő és maradnak az ilyen baromságok. Az a történet szomorú része, hogy a Microsoft reagál erre és az ehhez hasonló marhaságokkal variál, ahelyett, hogy az erőforrásokat fontosabb dolgokra fordítaná.
-
catroot
veterán
válasz
tailor #53515 üzenetére
Ajánlom neked a Lolli új beállítását ezen a téren. Sikerült azt is elbarmolni.
Egyébként meg a cikk fele rinya. Olyan dolgokért sír, ami azért elég egyértelmű még lenémítva is.
Pl, hogyha a Siri-t benyomja, akkor az hanggal (!) válaszol... az ilyen mit vár? Majd chat-elni fog a hangasszisztenssel?
-
Polllen
félisten
válasz
tailor #53520 üzenetére
Ezen jót kacagtam. WP beállítások a csúcsok csúcsa. A wp-ben sok dolog van, ami kényelmesebb, de a lényegesen kevesebb funkciót is sikerült bután elrendezni sok esetben.
Crytec210
Látszik sokat használsz headset-t. Beállítod headset nélkül 5-6-ra a hangerőt, majd ez headset-tel beszakítja a dobhártyád olyan hangos. Priceless nem useless az ilyen élmény. Vagy lehalkítod a headset-hez és amikor kihúzod tolhatod vissza a hangerőt, hogy halld a telót.
Normális eszköz képes megkülönböztetni azt is, hogy headset vagy csak sztereó eszközt kötsz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest