- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyedes
addikt
válasz
Oppenheimer #51494 üzenetére
rakjon mar ra valaki egy szajkosarat, mert mindjart megharap valakit.
-
Glenda
addikt
válasz
Воланд #51495 üzenetére
Én azért gondolom, hogy ez lehetséges, mert ha elég sok közös réteg van (OneCore + n réteg; a kérdés az, hogy a OneCore mire terjed ki), akkor a WP felülete és a DWM is csak launcherek. Viszont ami miatt nem látom reálisnak, az az, hogy egy Windows most a huszon x év kompatibilitás miatt 20-30 GiB. Annyit meg képtelenség ráerőszakolni egy telefonra. Ha meg metro only laptopot csinálnak, akkor tökön is lőhetik magukat.
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Oppenheimer #51494 üzenetére
asszem nem az első eset, hogy a csoportba többet lát bele a külvilág, mint ami valójában.
-
Воланд
titán
válasz
Glenda #51493 üzenetére
jelenleg a w10 nem tud ilyet, hogy egy eszkozon ket kulonbozo gui van es dokkoloba teve megjelenik a desktop felulet. a continuum meg messze van ettol. raadasul itt nem csak a gui-rol lenne szo, hanem arrol, hogy egy telefonon az a rendszer fusson, ami desktopon es itt meg szinten nem tart az ms.
-
Glenda
addikt
válasz
Воланд #51482 üzenetére
Még nem ismerem a Win10 architektúráját, de a 8-nál is nagyon közel volt a két SKU (Phone és RT) AFAIK. 21 óra múlva többet tudunk majd.
Viszont ha lehetséges lesz a dolog, a MS megoldás csak proof-of-conceptnek is elég lenne, én a voksom az Asusra vagy a Lenovora tenném hogy kihoznak egy ilyen készüléket.
-
Glenda
addikt
-
Blyan
félisten
Na, ezt szeretem alapvetően... de már a korommal jár, mint a kéményseprőnek.
[link]
-
Blyan
félisten
válasz
Bogyó bá' #51448 üzenetére
Van egy fotós csaj ismerősöm (hobbi és félamatőr szint között), aszondta küld egy képet, mondjam már meg mit meg hogy gondolok róla. Erre küld egy faszt szopó lány képet - szó se róla művészi filterekkel.
Mármint a szopás utáni g.cihíd a lány és a landkadó fasz között.
Aszondja szeret szexuális témát fotózni. -
btudos
nagyúr
válasz
Integrale #51457 üzenetére
Ha szar lesz a 10, veszek egy Nokia 301-et, meg egy kulturalt mobilnet elofizetest egy iPad melle, es csokolom.
#51461: Az Office-t valamiert sok fanatikus elonykent tartja szamon, pedig valojaban az egyik legfajobb hatrany a ket nagyhoz kepest, de legalabb ez megmaradt a regi jo WP7-bol.
-
Integrale
veterán
Igen sajnos, csak furcsa latni, hogy a kemeny magot a topik letezese fogja ossze, es nem a cime.
woland_y2k: Sajnos ez varhato, 4-5 eve varjatok (en csak 3), hogy legyen valami fellendules.
Tegnap az FB-s WP csoportban volt egy sraccal kisebb vitam, o azt allitja, hogy jo igy ahogy van, az Office boven eleg arra amire telefonra kell, az MS appokkal nagyreszt nincs semmi baj, meg egyebkent is fellendules van alkalmazasok teren, lasd VLC!!!!!!!! -
Воланд
titán
24 ora!!!!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
gzbotii #51449 üzenetére
Amikor az öreg Benke Feri bácsi ezt mondta (Isten nyugosztalja, októberben halt meg 82 évesen), még sehol nem volt Instagram, és a digitális fotózás is még csak a kezdeteknél járt.
-
kolosanyi
veterán
-
Balathruin
veterán
Túléltem a bombariadót és végre hazafelé haladok.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #51436 üzenetére
Akkor kilógok a sorból, mint általában...
-
savoo
addikt
válasz
Oppenheimer #51430 üzenetére
Nekem a blézerről mindig a lézer jut eszembe, már asszony is úgy hívja őket.
-
Glenda
addikt
válasz
Héjhéj, nem bántjuk a kövér kopaszokat
-
Blyan
félisten
válasz
Milyen menőmanómacsóterminátor ez, Guitar Hero settel.
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #51434 üzenetére
Azért minden legendának ne dőlj be.
-
viewdetails
addikt
válasz
-
Blyan
félisten
válasz
Férfiember nem hord blézert, tudtad?
-
Oppenheimer
nagyúr
hol lehet jó casual blézert venni max 30k-ért?
-
negyedes
addikt
van itt valakineke fitness trackerje?
-
btudos
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #51419 üzenetére
Leszámítva azt, hogy már a Win8 is érezhetően gyorsabb volt ugyanolyan konfiguráción, és kevésbé szemetel tapasztalataim szerint.
Plusz az *.iso kezelés iszonyatosan hiányzott, mikor legutóbb Win7 elé kerültem, Szóval szép dolog, hogy a Win7 tökéletes, de akinél nem létszükséglet a lekerekített ablak és az Aero, annak a classic shell jelenlétével sokkal jobb választás a 8.1, feltéve persze, hogy a megfelelő driverek megvannak.
-
tailor
őstag
válasz
Воланд #51421 üzenetére
Anyám, borogass!
A Microsoftot ismerve nem változtatnak ezek semmit a megjelenésen... De, hogy ezt sehol, senki nem vetette fel egyetlen brainstormingon sem? Hogy hiába a sok belefektetett know-how, ha a kinézet egy 95'-ös bucsu (=redneck vurstli, csak hogy ők is értsék) benyomását kelti? Baszki...
#51424: Ámen!
-
tailor
őstag
-
Воланд
titán
juhu, mar csak egyet kell aludni!
-
Oppenheimer
nagyúr
MKBHD mindennapi telefonja a Oneplus One! 0:45-nél.
-
Lall
veterán
Dehogy zavar. Pont, hogy az volt az ellenérv, hogy nem FHD felbontása van. Azt hiszem btudos is írta, hogy ratyi a felbontás. Csak poen, hogy még fel is hívtam őket (vekengtem rajta), hogy biztos ez a felbontás? Utánanéznek, visszahívnak, mondják, hogy biztos, erre leküldik FHD-val.
Crytec210: Jaja, stimmel.
-
viewdetails
addikt
-
Lall
veterán
Hosszas fejtörés után megvettem a már emlegetett Dell-t. [link] Mondom nem gáz az a felbontás (olcsóbb, mint a Surface, nekem munkára elég) a mostani gépem is ilyen felbontással megy, elvagyok vele. Megvettem, leküldik és HD.
-
válasz
Balathruin #51401 üzenetére
De ezek szuksegesek az altalam felhozotthoz is, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest