Aktív témák
-
dbali
aktív tag
Hi
Ez már többeknél is előfordult van is erre egy másik topic de ott sem érkezett válasz. Sztem próbáld meg leszendi újra esetleg különböző helyről. jObbat sajna nem tudok. Nekem hála istennek oké. Én a [l]http://www.microsoft.com/hun[l] -ról szedtem le és az jó volt.
Sok sikert -
Muky
csendes tag
Bocsi, nekem is lenne egy problémám...
Amikor a videóáttűnésekre, vagy a videóeffektusokra kattintok hogy meg akarom nézni őket, egyszerűen kilép a program! Mi lehet a baj? Tudnátok segíteni légyszi!!!! -
dbali
aktív tag
Köszi szépen a segítséget már megoldottam!:(((
-
dbali
aktív tag
ups
-
dbali
aktív tag
up
-
dbali
aktív tag
valaki?
-
dbali
aktív tag
Hi!
Windows Movie Maker 2.0-át szeretnék használni. Egy kirándulás képeiből akarok összeállítást készíteni. De nem tudja valaki miért homályosítja el a képeket a Movie Maker? Miután berakom egymás után a képeket zenét rakok alá és elíndítom a berakott képet full homályosak lesznek. Próbáltam átméretezni meg minden de úgy sem jó.
Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm..
dbali
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest