Aktív témák
-
dbali
aktív tag
Hi
Ez már többeknél is előfordult van is erre egy másik topic de ott sem érkezett válasz. Sztem próbáld meg leszendi újra esetleg különböző helyről. jObbat sajna nem tudok. Nekem hála istennek oké. Én a [l]http://www.microsoft.com/hun[l] -ról szedtem le és az jó volt.
Sok sikert -
Muky
csendes tag
Bocsi, nekem is lenne egy problémám...
Amikor a videóáttűnésekre, vagy a videóeffektusokra kattintok hogy meg akarom nézni őket, egyszerűen kilép a program! Mi lehet a baj? Tudnátok segíteni légyszi!!!! -
dbali
aktív tag
Köszi szépen a segítséget már megoldottam!:(((
-
dbali
aktív tag
ups
-
dbali
aktív tag
up
-
dbali
aktív tag
valaki?
-
dbali
aktív tag
Hi!
Windows Movie Maker 2.0-át szeretnék használni. Egy kirándulás képeiből akarok összeállítást készíteni. De nem tudja valaki miért homályosítja el a képeket a Movie Maker? Miután berakom egymás után a képeket zenét rakok alá és elíndítom a berakott képet full homályosak lesznek. Próbáltam átméretezni meg minden de úgy sem jó.
Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm..
dbali
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest