- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
válasz
KakaosCsirke #757 üzenetére
A gyári file explorerben a kívánt exe fájlon nyomva tartod az ujjad és copy. ezután megkeresed a mappát ahova a shortcut-ot helyezni akarod itt Menu (jobb soft gomb) -> Edit -> Paste shortcut.
-
Inarus
addikt
válasz
KakaosCsirke #744 üzenetére
Start menu -> Settings ->System fül -> Remove Programs
Olyan, mint PC-n az xp vezérlőpultjában a "Programok telepítése / törlése" menüpont.
-
runner 125
nagyúr
válasz
KakaosCsirke #656 üzenetére
Célszerű valóban a készülékre telepítgetni.
Ezek a progik nagyon kevés helyet foglalnak, mellesleg ha a kártyára telepíted, s az nincs bent nyilván nem érsz el semmi progit..
Üdv.M
-
válasz
Szerintem a Touch HD rendelkezik annyi belső memóriával, hogy ne kelljen a kártyára telepíteni semmit -legalábbis én több mint húsz feltelepített program mellett sem panaszkodom a hasonló memóriafelépítésű Touch Pron (szabad ROM: 200 MB felett, szabad RAM 100 MB felett).
-
rumos14
nagyúr
válasz
programja válogatja, de alapvetően újra kell telepíteni, egyrészt registry bejegyzések is kapcsolódnak a programokhoz, másrészt néhány program esetleg a teló belső memóriájába is tesz 1-2 fileocskát.
-
rumos14
nagyúr
válasz
KakaosCsirke #592 üzenetére
valami külső progi kell hozzá mindenképp, pl. Resco Photo Viewer, de sztem vannak ingyenes megoldások is.
-
Patriarch
tag
válasz
KakaosCsirke #592 üzenetére
Nekem XnVieverem van pocket loox 420 omon amin wm3 van rakva és ott van egy olyan lehetőség, hogy 5mp et késlelteti és akkor eltudja menteni sdre vagy telefonra az aktuális képernyőképet. Nemtudom, hogy xnviev fut 6.1 en de szerintem valószínű
-
runner 125
nagyúr
válasz
KakaosCsirke #547 üzenetére
-
válasz
KakaosCsirke #547 üzenetére
Amennyiben hivatalos ROM-verziót telepítesz fel, az tartalmazza a "gyári" programokat.
Egyes "főzött" verzióknál előfordulhat, hogy ezt-azt kivesznek, kicserélnek benne. -
rumos14
nagyúr
válasz
KakaosCsirke #458 üzenetére
viszont az STDict egy hasonlóan puritnán, de jól használható, ingyenes szótár progi PDA-kra.
-
válasz
KakaosCsirke #458 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest