Hirdetés
- Microsoft Rewards
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
válasz
KakaosCsirke
üzenetére
A gyári file explorerben a kívánt exe fájlon nyomva tartod az ujjad és copy. ezután megkeresed a mappát ahova a shortcut-ot helyezni akarod itt Menu (jobb soft gomb) -> Edit -> Paste shortcut.
-
Inarus
addikt
válasz
KakaosCsirke
üzenetére
Start menu -> Settings ->System fül -> Remove Programs
Olyan, mint PC-n az xp vezérlőpultjában a "Programok telepítése / törlése" menüpont.
-
runner 125
nagyúr
válasz
KakaosCsirke
üzenetére
Célszerű valóban a készülékre telepítgetni.
Ezek a progik nagyon kevés helyet foglalnak, mellesleg ha a kártyára telepíted, s az nincs bent nyilván nem érsz el semmi progit..
Üdv.M
-
válasz
KakaosCsirke
üzenetére
Szerintem a Touch HD rendelkezik annyi belső memóriával, hogy ne kelljen a kártyára telepíteni semmit -legalábbis én több mint húsz feltelepített program mellett sem panaszkodom a hasonló memóriafelépítésű Touch Pron (szabad ROM: 200 MB felett, szabad RAM 100 MB felett).

-
rumos14
nagyúr
válasz
KakaosCsirke
üzenetére
programja válogatja, de alapvetően újra kell telepíteni, egyrészt registry bejegyzések is kapcsolódnak a programokhoz, másrészt néhány program esetleg a teló belső memóriájába is tesz 1-2 fileocskát.
-
rumos14
nagyúr
válasz
KakaosCsirke
üzenetére
valami külső progi kell hozzá mindenképp, pl. Resco Photo Viewer, de sztem vannak ingyenes megoldások is.
-
Patriarch
tag
válasz
KakaosCsirke
üzenetére
Nekem XnVieverem van pocket loox 420 omon amin wm3 van rakva és ott van egy olyan lehetőség, hogy 5mp et késlelteti és akkor eltudja menteni sdre vagy telefonra az aktuális képernyőképet. Nemtudom, hogy xnviev fut 6.1 en de szerintem valószínű

-
runner 125
nagyúr
válasz
KakaosCsirke
üzenetére
-
válasz
KakaosCsirke
üzenetére
Amennyiben hivatalos ROM-verziót telepítesz fel, az tartalmazza a "gyári" programokat.
Egyes "főzött" verzióknál előfordulhat, hogy ezt-azt kivesznek, kicserélnek benne. -
rumos14
nagyúr
válasz
KakaosCsirke
üzenetére
viszont az STDict egy hasonlóan puritnán, de jól használható, ingyenes szótár progi PDA-kra.
-
válasz
KakaosCsirke
üzenetére

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest