Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bőrdíszműves

csendes tag

hello mindenki!
    vettem egy symbol mc50 navot, a készüléket, plussz a töltőt ami ugye adatkábel is, és mivel a cucc használtba volt, semmi mást nem is kaptam hozzá.
    a gondom az, h ha rádugom usbvel a pcmre, azt irja ki h az eszközt nem lehet felismerni. sad.gif kérdésem tehát, h kell hozzá vmi driver, vagy szoftver cd? ha igen, akkor azt honnan tudok letölteni ? vagy ha tud vki mellékelni megköszönöm!
    meg annyit szeretnék még, h van e vki, aki megprobált már a gyárilag wm 2003 se- vel kiadott pocket pcére, ujabb fw.-t tenni, pl wm5.0, 6.0?
    az elvét tudom, h miért nem lehet, ... ( a memoria kezelés miatt ) de elvileg működhet.

előre is thx minden segitséget!
    UI: ha valakit tetoválás piercing érdekel, abban pedig én tudok segiteni, elkésziteni tervezni stb ... . ) egy kis rekl:D
    na by all.

és még egy kérdés:
    milyen navigáciot lenne érdemes feltenni rá? vagy mi az ami fut rajta? gondolom op.rendszer kompatibilitás szükséges.
    nem volt még időm annyira utánaolvasgatni, ezért kérdezek, ergo sry ha valahol itt a közelben leirás is van ezekről ... igaz néztem párat de nem találtam.
    esetleg használható frissités amiről biztosan mondható h stabil is? ( a jelenlegi windows mobil 2003 SE./angol )

Új hozzászólás Aktív témák