Hirdetés
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Milyen USB töltőt vegyek?
- iPhone topik
- Még nem engedte el a Vivo az X200-as szériát
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco88
tag
sziasztok. van nekem 1 problémám. kezdem előröl. kaptam egy sungoo 43.01-es PNA-t sikerült beállítani, hogy egy filemance induljon elsőnek és annak segitségével a memókártyára mentet parancsikonokat minden indulás után átmásolom a gép/windows/desktop mappába. aza baj, hogy nem maradnak meg a cuccok amiket átmásolok. Reggel amikor bekapcsoltam ugyanezt megcsináltam és megjelent alul egy rendes tálca ( idővel, futó alkalmazással, start menüvel ) deviszont mikor megint ujra inditottam a gépet már eltünt és azóta sem láttam
. valaki nem tudd nekem abban segiteni, hogy hogyan tudom a tálcát vissza csalni, meg hogy megmaradjanak az átmásolt dolgok de a tálca lenne a fontosabb. windows ce 5.0 van a PNA-n. előre is nagyon köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Hálózati / IP kamera
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. valaki nem tudd nekem abban segiteni, hogy hogyan tudom a tálcát vissza csalni, meg hogy megmaradjanak az átmásolt dolgok de a tálca lenne a fontosabb. windows ce 5.0 van a PNA-n. előre is nagyon köszönöm.