Hirdetés
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveJobs
őstag
válasz
farkzoli
üzenetére
soft resettel nem javul , azért kérdeztem a szoftver frissítést

amúgy hard reset alatt mit értesz ?
A telefont darabokra szedtem , az összes érintkezőt , csatlakozót megpucoltam rajta . A jelenség nem javult . Érdekes az egész , mert ha bekapcsolom a telefont és rá bökök valamire akkor vissza ugrik a menübe , olyan mintha valaki nyomogatná a kijelzőjét a vissza lépést , sőt a dolog pikantériája hogyha megrázom a telefont elkezd kattogni mintha valamilyen műveletet végeznék rajta , pedig ezekben a régi telefonokban ha jól tudom mozgás érzékelő szenzor nincs benne , szóval ez egy fura dolog , ha még mindig próbálsz segíteni megköszönöm .
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange 1OO% ! még 1OHó nemzetközi APPLE GaranciA
- ÚJ csak beaktivált Apple iPhone 17 Pro 256GB deep Blue 1OO% ! 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciA
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest