- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
gyulank
üzenetére
"Most sem válaszoltál" - akkor nem tudom, mi ez a sok karakter, amit begépeltem, meg a link, amit beszúrtam, ami a fast-slow-rp ringekről szól. És az hivatalos, nem én találtam ki.
És azt is írtam, hogy lehet váltani a ringek között, főleg a lassabb felé. (fast->slow->RP).
Mindent leírtunk, amit tudni szerettél volna, meg amit tudnod kell, ahhoz, hogy olyan verziót telepíts, ami elkerüli az SSD bugot.
Nekem erre nincs több időm, innentől oldd meg magad. Szívesen.Ja, hogy az a baj, hogy angol a link? Akkor tessék azt mondani, nem pedig azzal dobálózni, hogy nem válaszoltam.
Fast & Skip ahead gyűrűk: (új név: Dev channel): technikai usereknek. legújabb buildek, legfrissebb kód, viszont hibák simán előfurdulhatnak.
Slow: (Beta channel): megfontoltabbaknak, de akik szeretnének korábban hozzájutni a friss újdonságokhoz. Kevesebb hiba, viszont itt a leghasznosabb a visszajelzés a Microsoft felé. Frissítések is jönnek hozzá.
Relase Preview: kiadás előtti változatok, elég stabil már.De hogy szájbarágós legyek: kötekedés helyett tedd már fel a 20150-est, majd állítsd át Release Preview-ra, vagy lépj ki az Insider programból, és megnyugodhatsz, majd akkor jön rá új frissítés, ha kellően stabil lesz, és ezekre a csatornákra is jön új verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pzstm