- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
westlake #1437 üzenetére
"Mute-a-Tab! This build introduces a new experience for muting a tab playing audio. The audio "
Azt a nyüves mindenit, micsoda újdonság
Firefox, Chrome kb 1 (vagy 2?) éve tudja. És nem is kell jobbegér mute, csak a FF lap fülön a némításra kattintani.
Sőt, mostanság, ha a háttérben egy új lapon indítod el a YT videót, addíg el sem kezdi lejátszani, amíg át nem váltasz erre a lapra. -
válasz
westlake #1420 üzenetére
Van egy "kis" hiba az UUP-vel, pl. language specifikus buildeknél nem léteznek a nyelvi ESD-k a Microsoft szerverein (legalábbis x64 buildnél, armnál pl. ott vannak) és nagyon szép hibákat dobál a WU
Valamit nagyon megkutyultak most, de már írták twitteren, hogy rajta vannak az ügyön
Itt a tenforums thread is.
-
-
BiP
nagyúr
válasz
westlake #1408 üzenetére
Azt hittem, hogy majd csak a hivatalos megjelenés után történik meg az összefésülés, amikor a skip aheadből sima fast ring lesz. (ill. rs_prerelease-ből rs_release)
(#1410) GoodSpeed: Majd ha feltelepült, utána próbálkozz meg a leválasztással. Esetleg átváltani release-ring-re.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
westlake #744 üzenetére
Főnökúr! Westlake mester!
Nálam eltűnt az orosz oldal..:vagy már máshol tárolják az ESD-ket?
Kéne 14986, az egyik gépemre nem megy fel a frissítés, a többin meg elfelejtettem az ESD-t elmenteni...
-
westlake
félisten
válasz
westlake #849 üzenetére
Biztos, hogy valami nem oké az elmúlt két build-del. Nálam fixen megvan a fekete képernyős bug. Még akkor is, ha már használatba tudtam venni a Windows-t. Teljesen mindegy, hányszor indítom újra a rendszert. Desktop előtt fekete képernyő aktív kurzorral. Így áll addig, amíg el nem kezdem random nyomkodni a billentyűzet, vagy az egér gombjait. Ezután egyből megjelenik a "Welcome" felirat és be is töltődik a desktop.
-
BiP
nagyúr
válasz
westlake #846 üzenetére
Pár perce feldobtam vmware-ben a 14955-öst. Szó nélkül felment, semmi gond vele.
Nem tudom, te melyik progival csinálsz ISO-t, én ezzel.szerk: megcsináltam most ugyanezt a 14959-cel, ennek sincs semmi baja nálam. Ezt sem kellett restartolgatni.
Most nézem, Enterprise-t mutat. Ne kérdezt miért. Csodálkoztam a telepítés során is a kérdéseknél, hogy miért akar Active Directory-zni, a 14955 nem akart, az Pro, mint minden másik build.
szerk2: ahogy nézem, az ESD -> ISO konvertálás után az iso nevébe is bekerült az enterprise. Telepítés előtt nem is tűnt fel. (nem is számítottam rá)
-
gyulank
addikt
-
BiP
nagyúr
válasz
westlake #718 üzenetére
Ne menj jogásznak
Odáig oké, hogy a telepítő beszerezhető legálisan, fel is lehet telepíteni kulcs nélkül.
Viszont meg van határozva, meddig használható aktiválatlanul. (Talán 90nap, de lehet, hogy verziófüggő)Utána hiába működik, tudod használni, attól még jogilag nem lesz legális.
Az Insiderre meg saját szabályok vannak, ezt próbáltuk meg pongyola módon összefoglalni.
-
vlevi
nagyúr
válasz
westlake #639 üzenetére
"amivel el lehet érni a WU-n keresztüli frissítést, de ez ugye egyáltalán nem általános."
Inkább az a nem általános, hogy egy windows10-es gép megmarad a 10240-en.
Szerintem mi így, innen messziről nem fogjuk tudni kideríteni, hogy nálad miért ragadt meg a 10240-en, mert frissülnie kellene.
A windows insider buildek is úgy frissülnek, hogy szinte észre sem veszem. Windows update megcsinálja a háttérben, letölti, és következő újraindításkor annyit veszek ebből észre, hogy nem a szokásos néhány másodperces, max perces "windows frissítés folyamatban" üzenetet látom, hanem a telepítőnek az ablakát, 10-15 percig, de utána megy tovább minden.Persze jó lenne, ha nálad is kiderülne, miért nem frissül, mert ha tényleg valami ilyesmi van, akkor lehet, hogy a mostani, Redstone frissítés sem fog hozzád megérkezni.
-
-
westlake
félisten
-
BiP
nagyúr
válasz
westlake #571 üzenetére
Sokmindenre hittem én már azt, hogy mindenkinek egyértelmű, az emberek mégis rácáfolnak.
- utcán nem ordíttatjuk a zenét mobiltelefonról
- nem hugyozunk az utcán ill. buli után nem hányunk a kapualjba
- terhes nőnek átadjuk a helyet a buszon/villamoson/vonaton
és még végtelen a sor. -
westlake
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest