Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
Sikeresen települt ez a kiadás csupán 2 apró probléma van.Az egyik az üdvözlőképernyő a frissítés után visszaáll angolra pedig magyar a rendszer és mindig beállítom hogy az üdvözlőképernyő magyar legyen bár a beállítás aktivizálódik ugyan is újraindítás után már magyar viszont mikor okézom a beállítást mint ha lefagyva az ablaka csak a feladatkezelőből lehet lelőni.A másik a store nem magyar de már elég régóta és nem is akar az lenni.
-
Aarpok
őstag
Én a 290-s indultam mivel azt töltöttem le azután tért át a 312-re.Érdekesség szempontjából megjegyezném a 290-re nem ment fel a magyar nyelvi csomag rendesen viszont a 312-re azonnal
Aztán írta,hogy funkciófrissítés van ami hosszabb ideig eltart,de kb 15 perc alatt végzett. -
Aarpok
őstag
[link] Új build PC-re és Telefonra is.
-
Aarpok
őstag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Most próbáltam az outlook.hu-s címem megy az outlook.com viszont nem ki érti ezt?
-
Aarpok
őstag
Nálatok működik a mail app? Azt írja nekem a fiókbeállításaim nem naprakész.
Természetesen 14942 IP-n. -
Aarpok
őstag
Mentem volna,de szerintem beakadt ugyanis letöltötte 14936-ot (vagy valamit nagyon gyors volt) majd közölte,hogy néhány frissítés nem települt.Rányomtam a retry-re ezután meg közölte a rendszer naprakész
Újra is indítottam a gépet majd kerestettem vele,de szerinte naprakész.Rejtett könyvtár van "~Windows BT",de ahogy láttam nem a telepítő van benne hanem csomó más fájl. -
Aarpok
őstag
Nagyjából 1 órája írta Dona, hogy a 14931 kikerült a lassú gyűrűre.[link]
-
Aarpok
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Ha gyors körön vagy akkor minden bizonnyal letölti. Én egyenlőre lassún vagyok és ez a 342 elég jól muzsikál nálam.
-
Aarpok
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Házimozi belépő szinten
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- GL.iNet OFF topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Aztán írta,hogy funkciófrissítés van ami hosszabb ideig eltart,de kb 15 perc alatt végzett.

Természetesen 14942 IP-n.