Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Betáblázta magát az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobo_07
csendes tag
Hát mikor én legelsőnek beállítottam hogy kapjam a buildeket, nem történt semmi sem napok elteltével sem. Aztán neten keresgettem tippeket. ezek se müködtek hagytam is a fenébe.Parszor újra raktam a gépet de utána mindig beállítottam a insider-t(hát ha jó lesz ). Aztán egyszer kellemes meglepetés olyan 2-3 hónap mulva, mikor volt valami főbb verzió váltas utána jöttek rendesen
De szerintem csak pekkes voltam. -
BiP
nagyúr
Tényleg fura dolgokat művel. Korábban nekem is mindig időben megjöttek a buildek, most meg valamiért többeknek sem. (ha az ember nem követné a híreket, akkor lemaradna az új buildekről).
Viszont míg korábban rakoncátlankodott az ISO-ból frissítés, most legalább szépen ment.
Remélem a 372-vel sem lesz gond.szerk: mobilra időben megjött.
szerk2:(#551) lanw: Fene tudja. Így, hogy buildet váltottak, lehet, hogy ez hamarabb megjön.
Még azt lehet csinálni, hogy leállítod az Insider-t, majd újra vissza. (ilyenkor van kb. 24 óra átutás, de egy próbát megér, hátha csak "beakadt" valami)
Vagy ha türelmetlen vagy, mint én, marad az ISO-ból frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Crimson Desert
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De szerintem csak pekkes voltam.
Sőt az első pár buildben.....shell és core team matat ilyenkor a kódban....struktúrálnak, heggesztenek, bővítenek

pzstm