Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Ez olyan, mintha nem írtál volta semmit. Legalábbis se nem cáfolja, se nem támasztja alá az állításomat.
Amikor én azt írtam több fórumon, hogy a 10240-es build-em nem frissül 10586-ra, akkor a legtöbben azt mondták, hogy nálam van a hiba, mert nekik igenis frissült. Nekem már akkor is az volt a véleményem, hogy ez nem így van, viszont nem volt "bizonyítékom", amivel cáfolhattam volna az állításukat. Ha a két build párhuzamosan van futtatva (a miértet egyébként nem értem), akkor a frissítés csak akkor történhetne meg, a GWX-hez hasonlóan felugrana egy ablak, ami arra jó, hogy a felhasználó eldönthesse, hogy szeretne-e frissíteni az újabb build-re, vagy sem. De ismét mondom, hogy ilyenről nem tudok. Magyarul a 10240-et kizárólag ISO-val lehet 10586-ra frissíteni. Esetleg van egy olyan KB csomag, amit a WU nem ajánl fel, de manuálisan le lehet tölteni. De ilyenről megint csak nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Cyberpunk 2077
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- World of Warships
- Óra topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pzstm