Hirdetés
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Messze nyolcezer fölött!
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Hát, nagyjából nem is tudom mit mondjak rá.
Mert az már nem igaz, hogy nem lehet rajta Win32-t futtatni. Ha a cikk igaz, akkor megy rajta a win32, ha a store-ból töltöd le.
pl. Kodi. És akkor már egy egész kultúrált mediacentered van, win32 alapon.
Mondjuk az cumi, hogy nem tudok írni rá magamnak ugribugri alkalmazást Visual Studioban, mert én nem akarom felrakni a store-ba a saját applikációmat, csak azért, hogy letölthessem. Tudom, más logika, de a droidon a saját telefonomra telepíthetek apk-t. Persze, ezzel is sokan visszaélnek, mert rengeteg feltört fizetős app kerül így a telefonokra, velük együtt rengeteg vírus is, de amit saját magamnak írtam, azt is fel tudom rakni.Ja, és az is érdekes, hogy 50 dodóért frissíthető W10 Pro-ra. Ez olcsóbb, mint a home-t frissíteni, vagy akár megvenni egy home-t. Akkor máris érdekel, hogy honnan lehet legális forrásból hozzájutni egy ilyen W10-hez, csak azért, hogy rögtön Pro-ra frissíthessek? És ezt mos komolyan kérdem, mostakkormivan? Vagy ezt a Win10 S verziót csak gyártók kapják
bemeg, előretelepített rendszerként?
Tényleg sok az érdekes kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pzstm