- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi91
aktív tag
válasz
kiskornel #65 üzenetére
Értelek, Bocsi a félre értésért
, én gps-en killódtam a Win Ce 6-al de nem sok mindent találtam rá(progikat), a registery-be nem piszkálódtam, de én csak úgy tudtam előhozni a Win ce 6 felszínét hogy egy Alkalmazást ráhúztam a gépre és azt állítottam be Gps proginak így ha a Gps-t akartam indítani a Win Ce Indult de csak A Start menü jött be, de asszem zenét képet meg ilyeneket nem tudtam benne nézni, csak ha raktam mellé Progikat képnézegető zene, film lejátszó.
Esetleg, ha ilyeneket tudtok akkor az érdekelne -
aswna
csendes tag
-
aswna
csendes tag
válasz
kiskornel #19 üzenetére
Pont írni akartam...
Csak annyit sikerült elérnem, hogy a Control Panel / System - Memory fülön át tudom állítani a "Storage memory" <-> "Program memory" felosztást (ami jó volt úgy ahogy volt, mert szinte minden a "Program memory"-nak volt osztva), de újraindítás után visszaállt az eredetire.
Amit igazán szerettem volna, hogy a 2 GB-os (kivehető) micro SD kártyán elérhető kb. 1,5 GB szabad helyből konfiguráltam volna "Program memory"-nak valamennyit. Ez megoldható egyáltalán?
Arra van megoldás, hogy a készülék újraindítása után ne felejtse el a beállításokat? (A registry-t még nem kezdtem el feltúrni...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Fujifilm X
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest