Hirdetés
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi91
aktív tag
válasz
kiskornel #65 üzenetére
Értelek, Bocsi a félre értésért
, én gps-en killódtam a Win Ce 6-al de nem sok mindent találtam rá(progikat), a registery-be nem piszkálódtam, de én csak úgy tudtam előhozni a Win ce 6 felszínét hogy egy Alkalmazást ráhúztam a gépre és azt állítottam be Gps proginak így ha a Gps-t akartam indítani a Win Ce Indult de csak A Start menü jött be, de asszem zenét képet meg ilyeneket nem tudtam benne nézni, csak ha raktam mellé Progikat képnézegető zene, film lejátszó.
Esetleg, ha ilyeneket tudtok akkor az érdekelne -
aswna
csendes tag
-
aswna
csendes tag
válasz
kiskornel #19 üzenetére
Pont írni akartam...
Csak annyit sikerült elérnem, hogy a Control Panel / System - Memory fülön át tudom állítani a "Storage memory" <-> "Program memory" felosztást (ami jó volt úgy ahogy volt, mert szinte minden a "Program memory"-nak volt osztva), de újraindítás után visszaállt az eredetire.
Amit igazán szerettem volna, hogy a 2 GB-os (kivehető) micro SD kártyán elérhető kb. 1,5 GB szabad helyből konfiguráltam volna "Program memory"-nak valamennyit. Ez megoldható egyáltalán?
Arra van megoldás, hogy a készülék újraindítása után ne felejtse el a beállításokat? (A registry-t még nem kezdtem el feltúrni...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Játékmenet bemutatót kapott a MindsEye
- Azonnali fotós kérdések órája
- Router gondok
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- DIRT Rally 2.0
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest