- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi91
aktív tag
válasz kiskornel #65 üzenetére
Értelek, Bocsi a félre értésért, én gps-en killódtam a Win Ce 6-al de nem sok mindent találtam rá(progikat), a registery-be nem piszkálódtam, de én csak úgy tudtam előhozni a Win ce 6 felszínét hogy egy Alkalmazást ráhúztam a gépre és azt állítottam be Gps proginak így ha a Gps-t akartam indítani a Win Ce Indult de csak A Start menü jött be, de asszem zenét képet meg ilyeneket nem tudtam benne nézni, csak ha raktam mellé Progikat képnézegető zene, film lejátszó.
Esetleg, ha ilyeneket tudtok akkor az érdekelneEladó!!!: ----> <----és----> <----NÉZZ BE!! :)
-
aswna
csendes tag
-
aswna
csendes tag
válasz kiskornel #19 üzenetére
Pont írni akartam...
Csak annyit sikerült elérnem, hogy a Control Panel / System - Memory fülön át tudom állítani a "Storage memory" <-> "Program memory" felosztást (ami jó volt úgy ahogy volt, mert szinte minden a "Program memory"-nak volt osztva), de újraindítás után visszaállt az eredetire.
Amit igazán szerettem volna, hogy a 2 GB-os (kivehető) micro SD kártyán elérhető kb. 1,5 GB szabad helyből konfiguráltam volna "Program memory"-nak valamennyit. Ez megoldható egyáltalán?
Arra van megoldás, hogy a készülék újraindítása után ne felejtse el a beállításokat? (A registry-t még nem kezdtem el feltúrni...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Politikai mémek
- Futás, futópályák
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Battlefield Labs - Közösségi tesztelés előzi meg az új játék érkezését
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest