Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
A program memória cuccot, amit kérdeztél: sajna nem tudom a választ. Eddig még csak azt jegyezte meg, amit közvetlenül a registryben állítottam át. Azt se mindegyik funkciónál.
Gondolom a hibajelzést nem az eredeti navigációs szoftvernél írja ki. Te is csirbirztél, hogy elérd közvetlenül a WinCE-t?
Mihez nincs elég memoriád? Mit szereténél futtatni?
Amúgy mikor vettem a készüléket, volt fejlettebb is, de írták a neten, hogy minél több memoriája legyen. Inkább a több memosat választottam. Az enyémbe 64Mega van.
Én a Gis Russa nevű progi futtatására használom. A turistautak.hu-val együtt az egy navigációs renszer turisták számára. Baromi jó cucc.
-
kiskornel
addikt
A te pna-d esetében újraindításkor nem áll vissza a gyári beállításokra. Esetemben bármit felrakok (install), ha azt nem az SD karira installálom, újraindításkor eltűnik.
Egyszer sikerült a start menü-t elrejtenem, azt megjegyezte. Napokig csesztettem a registry-t, mire sikerült megjelenítenem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad T490 i5-8365U/ 16Gb ram/ 256Gb Ssd/ FullHD Ips
- Euronicsban vásárolt Z Fold6 eladó 31 hónap garanciával,de olvasd el a hirdetés szövegét!Köszönöm!
- Kicker DX300.2 és DX200.4 Auto Hi-Fi Erősítők
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3060 12GB OC GDDR6 192bit LHR LED Fehér Videokártya
- Fujitsu Lifebook U757 i3-7100U/ 8Gb ram/ 256Gb Ssd/ FullHD Ips
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest