- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nucky30
tag
válasz
King Unique #9503 üzenetére
Az lesz
-
nucky30
tag
Szomorúan olvasom a sorokat
Le is mondtam az ingyenes regisztrációt, inkább megvárom, amig megjelenik, és eltelik egy kis idő, figyelem a felhasználók véleményét. Ha jól tudom, megjelenés után kb 1 évig még frissíthető ingyenesen ugye ?
Amúgy én kb két hete váltottam 7-ről 8.1-re, és eszméletlen, hogy mennyivel gyorsabb lett a pc.
-
nucky30
tag
válasz
King Unique #9485 üzenetére
Hmm ... nemrég regisztráltam az ingyenes Windows 10 frissítésre, és nagyon reméltem, hogy megmarad a csempés felület, mert nekem nagyon bejön. Amúgy nem lesz nagyobb gépigénye a 10-nek ? Jelenlegi gépemen ( Celeron G530, 4GB ram) tökéletesen fut a 8.1 64bit.
-
nucky30
tag
Üdv!
Kérdésem azokhoz, akik már kipróbálták : be lehet állítani majd Windows 8.1-es csempés felületet is ? Nézegettem videókat, de csak valamilyen tablet módrol beszéltek, aminél előjön a csempés felület, viszont nem lehet az asztalra váltani....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest