- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomika86
senior tag
Sziasztok
Nem tudom mennyire ide illő téma, de windows 10 alapon van gondom.
Lan vezérlőm mellett felkiáltójel van az eszközkezelőben,
Az eszköz nem indítható el Kód 10Próbáltam kb 10 féle drivert. Semmi.
Ez szoftveres vagy hardveres hiba?
Dell laptopról van szó.
Ping 127.0.0.1 megy
Bedugott kábelnél csak a jobb oldali LED villog.Így került hozzám a gép, előéletét nem tudom.
Köszönöm
-
Tomika86
senior tag
Sziasztok!
Nem találtam jobb helyet, remélem nem gond hogy ide írom:
Munkahelyemen szeretnék Virtuális XP-t. Windows 10 64bit van és odáig eljutottam hogy a Hyper-V-ben megvan az alap XP, ami el is indul.
Amit nem tudok:
-Hogyan tudok egy mappát létrehozni amit Windows 10-ben és a virtuálisban is látok, hogy tudjak átmásolni programokat.
-Hogyan tudom feltelepíteni a hiányzó drivereket, hiányol 2 ismeretlent és a VGA drivert.Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest