- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
#91202560 #113439 üzenetére
Így van, bírnia kellene.
Én egy 8 éves, Ivy Brdige gépet cseréltem le AMD B450 chipsetre, és Ryzen procira, kb 1 percig futott a driverek újratelepítése, de semmi egyéb extra nem volt.
Nem tartom valószínűnek, hogy a 350 és az 570 között akkora változás lenne, ami miatt nem indul el.
Csökkentett módban elindul?
Nincs valami bedugva USB-be? Nekem most éppen van egy problémás HDD-m, azzal nem bootol a W10.
Ja, még esetleg egy dolog lehet. Ha a régi alaplapon nem volt bekapcsolva az AHCI mód (habár ezt kis nagyon nehezen tudom elképzelni), és az újon be van, akkor lehet SATA driver probléma. Legalábbis XP-nél, W7-nél volt.Végső tipp. A Documentsbe úgy tudsz belépni, ha letöltesz, és pendrive-ra kiírsz egy Linux Mint-et. Ez telepítés nélkül elindul, és látja az NTFS meghajtókat, de nem foglalkozik a jogosultságokkal. Ha nincs titkosítva, akkor látod a meghajtó, és a könyvtárak tartalmát.
-
válasz
#91202560 #113441 üzenetére
Próbáld meg úgy, hogy [link] eszköz letöltése, azt elindítva egy pendrivera készítesz telepítőt. A telepítőt elindítva frissítés a fájlok megtartásával opciót választod. Remélhetőleg ez segíteni fog, ha nem akkor utána tudsz vele újat telepíteni. Egy próbát megér, mert ha az első opció működik, akkor megmarad a windows amit megszoktál.
-
kezo0
addikt
válasz
#91202560 #113439 üzenetére
A hardverváltozást – akár ekkorát is – simán el kéne viselnie a Windows-nak, úgyhogy én szétnéznék az új alaplap BIOS-ában, mert lehet, hogy a rendszert tartalmazó HDD-n vagy SSD-n (amit gondolom, csak egyszerűen átraktál az új gépbe), MBR/Legacy telepítésű volt a Windows, az új alaplapnak pedig GPT/UEFI a default beállítása. Ha így van, akkor át kell állítani MBR/Legacy módba a bootolást. Már ha van ott ilyen opció.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest