- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
Annyi volt a titok hogy nem kellett a legfrisseb driver mindenből és az alap komponensekét gyárin hagyni. Nekem még volt két gépem is ami egy rendszervinyóval ment majd átraktam az iskolai gépbe hogy ott is butuljon meg mert a tanárom nem hitte el... Tavaly win8 alatt proci ram vga lapcsere mindennemű reinstall nélkül ment szintén.
-
ksanc
őstag
Valaki tudja hogy mi alalpján azonosítja be a win10 regisztráláskor a gépet?
Annyira nem vágom, de minden indításnál generál egy azonosítót egyes hardverelemek azonosítóiból. Ezt az azonosítót rendeli hozzá a gépedhez aktiváláskor és ezt menti el a májkroszoft adatbázisaiba.
A hardverazonosító generálásáról itt találsz erről némi infót.Hogy mennyire épül mélyen a rendszerbe és mennyire lehet majd átejteni különböző okosságokkal, azt nem tudom
-
törölt tag
hali. vagyis most magyarul. 1 gépen van win 7 home premium 64 bit, és felment rá a win 10 home. de én arra jobbnak látnám a win 10 pro 32-est, csak nemtudom,hogy előtte felkell tennem a win7 valamelyik 32-es változatát,hogy feltudjon aztán rá menni a pro 32-es vagy jó azonnal tiszta telepítés is, és aktivált lesz a rendszer? mégha nemis az a rendszer volt fent,hogy azt a win 10-et kapja?
-
dredbiro
senior tag
nem kell clean install (vagy csak nekem nem tünt fel), nekem az update jelzte hogy elérhető a 10es , letöltettem vele, majd követtem a telepítő utasításait ás tádám a végén mikor ujraindult a gép a 7esen beállitott környezet fogadott a telepitett programjaimmal
(#19634) amik fent voltak játékok előtte a hetesen, frissítés után is működtek csak bugosan, most ujratelepítettem őket és hiba nélkül futnak, egy próbát megér szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Autós topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest