- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt az erre szolgáló topic, ez is rendesen pörög, és konkrétan segítenek, ha elmondod nekik mire használnád, stb.
-
Amur
addikt
Pont ezt osztottam meg ma délelőtt hogy frissen telepített w10 annyi mindent kezd el egyszerre csinálni, hogy jobb magára hagyni pár órára, mert ha még te is szöszölsz rajta valamivel akkor tuti úgy belassul hogy nem fogsz tudni ugyse rajta semmit..
Elsőre én is szidtam mint a bokrot, aztán egy bő óra múlva mintha kicserélték volna a rendszert!
Pikk-pakk ment rajta minden, pedig még akkor is szöszölt valamivel, de legalább nem tekerte a winyót a sok update. -
SP4C3
veterán
Személy szerint soha nem frissítettem, persze megfelelő védelem és hozzáértés mellett.
Nem buzdítalak rá, hogy ne frissíts, mert megint jönnek a nagyokosok és kérik, hogy "ugyan futtassak már le egy malwarebyte-s tesztet", amit meg is tettem a végeredmény pedig hibátlan.
Ezért is útálom a windows frissítéseket, mert sűrűn-sűrűn olvasok ilyen remek élményeket a update-vel kapcsolatban.
Amit tehetsz, hogy safe-módban megpróbálod feléleszteni, (amit kétlek, hogy sikerülni fog update esetén) és megpróbálod törölni egyesével a frissítéseket (ha lehet) és meglátod melyik frissítés okozza a galibát.
Pár napos rendszer és jönnek az update-ek, gratulálok, szépvolt kecifeiek.
Egyébként, meg jómunkát!
-
peterk
senior tag
Az ilyen telepítés utáni belassulások lehetnek amiatt, mert új (vagy frissített) rendszernél a windows search, a prefetch, preload dolgozik a háttérben. Indexeli a fájljaidat a kereséshez, optimalizálja a használt alkalmazások betöltését, stb. Ha a vinyód nagyon töredezett, akkor ez olyan szinten is belassíthatja a rendszert, hogy sírás a vége.
Az unokaöcsém tegnap este éppen ezzel hívott fel. "Bátyó segíts, mert frissítettem, és egy f*s az egész win10. Ránéztem, a gépe persze egy káosz, minden sz*r feltelepítve, és ezer task zabálja az erőforrásokat a háttérben. Plusz a töredezettség. Húsz percembe került mire kitakarítottam neki.
Most hasít mint atom. (Kb. egy hónapig. Utána megint hív majd anyázva.
)
-
-
Nem kötelező tiszta telepítést csinálni!
Ha frissítetted a win 8.1 rendszeredet és minden oké, a win 10 aktivált akkor simán maradhat is. A tiszta telepítést azok csinálják akik nem akarnak megtartani semmit a régi rendszerükből + nem akarnak vesződni pl. a windows old mappa törlésével (ez tartalmazza a windows 8.1-et amiről frissítettél és amire visszaállhatsz ha akarod) ami jelentős helyet foglal.
Ha szereted a tiszta rendszert, mindenféle felesleges szemét nélkül (de akkor ugye a régi progikat és beállításokat újra kell raknod) akkor kiírod a win 10-et és tisztán újrahúzod. Ha így is megfelel akkor nyugodtan maradhat. A Windowsod már aktivált és az is marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen digitális videókamerát?
- Foxpost
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest