- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rene85
aktív tag
válasz
rene85 #88076 üzenetére
Meglett a megoldás.
1. Win felteszi az amd r9 200-as sorozatú videokártyákhoz automatikusan az updatet, miután csatlakoztatom a hálókártyát, gép fekete képernyőt produkál
2. Safe mode with networkingbe bootolás, device managerben driver rollback a vga-nál
3. Újraindítás normál módban és az amd updatet késznek jelöli most a win update, ellenben a többi vígan települ - így végre van egy használható gépem (netezésre alkalmas) átmenetileg
4. Szerdán megyek videokártyát venni... -
TRob1
veterán
válasz
rene85 #88050 üzenetére
Ne telepítgess külön drivereket, csak ha valamit nem talál. Aztán ha minden rendben megy már, akkor mehet fel újabb vga esetleg hang driver. (TV legyen szerintem lehúzva telepítés alatt, mert előfordul hogy azt teszi alapértelmezett képernyőnek)
ui: Mondjuk én még soha nem telepítettem win-t offline, mindig online vagyok, és mindig ms fiókot használok/használtatok. Igaz, gond sincs soha. (kopp-kopp)
(#88045) Oldman2 :
Ezt nem teljesen értem. Én minden fájlomhoz külön tudok alapértelmezést társítani.Az meg szerintem normális hogy új felhasználó, új beállítás. Hisz nem feltétlenül ugyanaz vonatkozik minden felhasználóra...
De ahogy sejtettem, Te olvasol, nem próbálsz. Legyen így. Go 7, pá!
-
Doky586
félisten
válasz
rene85 #88050 üzenetére
Mit modjak még róla ? Ott a cím a képen. Ha elkezdem beírni a tb után egyből beadja az egészet, nem kell végig se írni. Microsoft szervereiről tölti a telepítőt..
Én semmit drivert nem telepítettem volt, a win10 letölt minden szükséges drivert és csak a hiányzókat keresgélném kézzel.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Könyvajánló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest