-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
maxxenergie #55149 üzenetére
amit kaptál techspotos linket az szerintem jó, megnéztem bár fel nem tettem
elvileg le kell tudni kezelnie a rendszernek a változást gond nélkül, más VID és PID -
quailstorm
félisten
válasz
maxxenergie #55146 üzenetére
99,9%, hogy a gyári LAN driver menni fog...
2004 és 2008 közti lapoknál sose volt gondom.Nyilván le lehet szedni a biztonság kedvéért. De ha egyébként is működik, akkor nem muszáj felrakni. Nekem a 10/100-as ment gigabites hálón 500Mbit-tel. Gyári Windows10 driverrel.
-
Popes
őstag
válasz
maxxenergie #55143 üzenetére
Garancia nincs rá hogy tuti talál működőképes drivert(jó eséllyel talál amúgy) ezért tényleg nem árt letölteni hozzá valamit hogy biztosan ne maradj net nélkül ha csak ez a gép van.
Neked a Realtek 8111C win 10 driver-re lehet szükséged.
Gyorsba EZT találtam neked de még keresgélhetsz a biztonság kedvéért. -
quailstorm
félisten
válasz
maxxenergie #55143 üzenetére
Automatikusan fel fogja ismerni, nem kell aggódni. Win7-estől csak meghülyülne.
Amennyiben megváltozik a déli híd, SATA vezérlő a lapcsere során, nem bootol be a windows. Sysprep kell előtte azt hiszem.Nekem G41-ES2L van, 8.1 és 10 alapból kezeli a LAN-t. Hangot a legfrissebb Realteket raktam fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest