- Apple Watch
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz
McCsaplak #20756 üzenetére
Így van, próbálkoztam amúgy azzal is, hogy állítgattam a BIOS fast boot -ot, mert külön be lehet állítani, hogy mit tegyen, ha volt áramtalanítás, és ha nem volt. De valóban ez csak annyit csinál, hogy fastboot esetén nem néz meg minden egyes USB portot, meg hogy mi lóg éppen rajtuk
Amúgy szerintem nem kellene elvesztenie áramtalanítás esetén, mert ilyenkor a Win azt csinálja, hogy beleírja a boot fájlba saját magának, hogy "ne indítsd el, hanem a hiberfil.sys -t olvasd fel b@zdmeg!". Ezt pont arra találták ki, hogy lehessen áramtalanítani a gépet, mert alvó állapotban ezt nem lehet.
Keresztkérdés: merülő alaplapi elem? Az időt nem veszti el, de láttam én már érdekes dolgokat, amelyeket merülő alaplapi elem okozott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest