-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Andralin #117499 üzenetére
Egy másik válaszban részletezve van, hogy milyen okai lehetnek az ilyen problémának. Ahol nyilván nem a Windows-frissítés a gond, sőt az másnál inkább megoldott hasonló problémát, hanem a leírtak alapján esetedben is a 3rd party antivírus szoftver, mint másoknál az Avast: [link], [link], [link]. Illetve úgy látszik már az AVG is átvette ezt a jó szokást, bár annyira nem meglepő, hiszen felvásárolta az előbbi...
Ha az AVG-nél nem lehet beállítani, hogy ne blokkolja erővel az USB-s meghajtókat, a legújabb programverziónál is ez a helyzet, akkor marad az uninstall és helyette a beépített (Defender), vagy másik külső védelemi szoftver (pl. ESET) használata, amiknél nem áll fenn ilyen probléma.
-
válasz
Andralin #117501 üzenetére
És a gyártói oldalról fel vannak téve manuálisan a driverek? Azért kérdezem, mert ilyen gépet állítottam be vagy 2-3 db-ot is az almult évben, win10-el, és nem volt, és azóta sincs az ügyfélnek ilen gondja. Mondjuk én mindig leszedem az uj win10 image-t a MCT-vel és úgy teszem fel a legfrissebbet.
-
válasz
Andralin #117499 üzenetére
Szia. Ez milyen gép is? Nálam volt ilyen hiba: ott letiltottam az automatikus driver frissítést és utána nem volt gond. Valószínűleg az kavar be.
Így tiltsd le: [link] , én mind a 2 módszert beállítottam.
Nyilván tedd olyan helyzetbe, ahol még működik, és mielőtt frissítene azelőtt állítsd ezt be. -
King Unique
titán
válasz
Andralin #117464 üzenetére
Magának a Windows 10-nek bőven elég lehet a 125 GB-os (nem bruttó 120/128?) SSD. Viszont ha az utólag telepített programok, játékok tárhelyigénye túl nagy, akkor már nem feltétlen. A 14 GB szabad terület szűkös, a jövőbeli tavaszi funkciófrissítéseknél is akár problémás lehet, pláne ha még tovább csökken. Ha van külön HDD is a gépben kellő szabad területtel, akkor a játékokat célszerűbb inkább arra áthelyezni, telepíteni. Vagy eleve nagyobb tárolókapacitású SSD-t venni és használni.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Andralin #117464 üzenetére
Kevésnek érzem a 14 GB-ot, egészségesebb lenne azt a játékot inkább egy másik háttértárra telepíteni.
Sőt ha már így lett telepítve akkor próbálja ki a játékot, tesztelje, majd rakjátok át a másik háttértárra és ott is tesztelje ha úgy is megfelelőnek érzi a betöltési időket stb. akkor inkább futtassa onnan.Focis játékokkal szoktam játszani (korábban FIFA most PES) de nem éreztem különbséget amikor az SSD-n vagy amikor a HDD-n volt a játék.
-
humilislupus
tag
-
Csupingo
veterán
válasz
Andralin #117230 üzenetére
Ez lehet, hogy vga hiba lesz. Mikor betölti a drivert, akkor már nem működik megfelelően. Esetleg valahogy csökkentett módban megpróbálhatnál másik drivert telepíteni. Ha igp-t használsz, akkor egész érdekes a dolog. Olyanról még nem hallottam, hogy a prociban lévő igp romlik el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged