- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Gergello #120595 üzenetére
Úgy kerülhet, hogy sokan nem megfelelően csinálják - lásd a korábbi válaszokban leírtakat - , nem törlik előtte a célmeghajtót / Windows 10-nek szánt lemezterületet és fixen, előre particionált lemezt adnak megtelepítési célként, benne hagyják a telepítés idejére és nem törlik a korábbi rendszermeghajtót, BIOS-ban nem megfelelőek állítják be a bootolási opciókat és nem a célmeghajtó lesz az elsődleges, stb. Ha te ezekre odafigyelsz, akkor viszont nem kell aggódni, úgy elkerülhető az említett probléma.
-
krealon
veterán
válasz
Gergello #120595 üzenetére
"Azzal tisztában vagyok, hogy a telepítéshez kiválasztott meghajtóra csinál még "reserved" stb. partíciókat. Így valóban nem értem, hogy a másik meghajtóra, hogy kerülhetne bármi."
Ha mar van a gepen boot manager (windows kompatibilis), akkor abba koltozik be, nem pedig ujat keszit. (A Grub-ot persze nem szereti.
Bar lehet, jobb is ez igy.
)
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Gergello #120575 üzenetére
Megerősítve, de elég, ha csak lehúzzuk a tápcsatit róluk, nem kell kivenni.
És még más miatt is... Defender se akarjon egyből átnézni mindent . Ha van "kényes" tartalom a HDD-n , akkor amíg nincs vírusírtó "bekorlátozva" addig véletlen se akarjon ténykedni.
Win finomhangolása után mehetnek rá egyesével a HDD-k sorban ahogy előtte volt, és C után D E F stb kiosztás úgy lesz mint előtte és nem kell mókolni lemezkezelőben a kiosztással. -
Male
nagyúr
válasz
Van! Eddig alaptalannak gondoltam én is.... de most amikor váltottam 7-ről 10-re (a 7-est tartalmazó SSD ki, üres be a helyére, és arra ment fel a 10, tehát tiszta telepítés volt), benthagytam a második SSD-t meg a vinyót minden cuccal... a bentmaradt SSD-n sikerült összehoznia két filerendszer hibát. Az okát nem tudom, de két file ténylegesen megsérült, szerencsére volt mentésem róla.... szóval ezentúl én is kikötök minden mást inkább.
-
King Unique
titán
válasz
Ha nem megfelelően + [link] telepítesz, akkor igen, lehet ilyen gond (példa). A "lehúzásos" módszer valóban megoldás az előbbi biztos elkerüléséhez, de amúgy nem feltétlen kötelező minden esetben, amiről egy másik válasz végén is volt szó.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest