- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
idegen lény
addikt
válasz
tycho #157696 üzenetére
Ha speciális az aljzat, akkor viszont lehetséges, hogy mégis windowsos probléma, és csak véletlenül esett egybe az áramszünettel, ha jó az aljzat. Azon nem látsz változást, világít még rajta a led, illetve ugyanolyan színben?
Hogy magától újraindul-e a gép vagy sem, ha újra áramot kap, az szerintem ebben az esetben nem számít.
-
idegen lény
addikt
válasz
tycho #157689 üzenetére
Ez szerintem alapvetően nem szoftveres probléma lesz. Nálunk is nagy áramszünet volt tegnap az egész környéken, az első dolgom volt mindent kihúzni a konnektorból, pedig a számítógépem és a TV, minden egy speciális aljzatba fut bele, ami véd az ilyenkor előforduló feszültségingadozások ellen. Tudom, ez rajtad már nem segít, de tanulságos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest