- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
válasz
Cblacksmithc #156532 üzenetére
Közben addig keresgéltem és agyaltam míg csak az lett vége, hogyha volt mount akkor kel legyen unmount is.
Parancssorban szépen lefutott a százalék, majd ott volt az üres mappa azt meg simán lehet törölni.
dism /unmount-image /mountdir=C:\ide a mappa nevét /discard
-
PitLee
őstag
válasz
Cblacksmithc #156532 üzenetére
Sejtem mire gondolsz, amikor másik progi használja a mappát, fájlt és nem engedi törölni.
Lehet a mount nem a legjobb szó, ha jól tudom a Microsoft meg változtatta a install.wim-et , install.esd-re ezért már nem tudsz könnyen belenézni a telepítőbe mit tartalmaz, így DISM segítségével parancssorból tudod megnézni az install.esd-t és ott megkeresni neked melyik win verzió kell, majd annak az index számára hivatkozva elindítani egy "kicsomagolást".
-
Debilon
addikt
válasz
Cblacksmithc #155940 üzenetére
eddig is elég volt, mert úgy lett klónozva a jelenlegi
nem találtam olyat, amivel megoldható, W10 beépített, Niubi és Aoemei nem tudja, gondolom azon bukik a dolog, hogy ott van az a 2 partíció köztük
-
Top cat
addikt
válasz
Cblacksmithc #155705 üzenetére
Ja, de jó messzire. (az örök vadászmezőkre
)
-
Doky586
félisten
válasz
Cblacksmithc #155262 üzenetére
Gondolom ISO-t azért töltene le hogy egy tiszta installt csináljon.. Erre pedig a friss MSDN ISO ideális.
-
Doky586
félisten
válasz
Cblacksmithc #155260 üzenetére
Ha a torrent oldalról ez tölthető le akkor inkább azt tegye fel mint a hivatalos oldalról letölthető 1,5 évest, amire a KB5034441 nem fog felmenni, sőt fel sem fogja ajánlani és a winre biztonsági rés foltozatlan marad örökre.
Így ellenőrizhető [kép] -
Doky586
félisten
válasz
Cblacksmithc #153709 üzenetére
Marad. Naés.
Valami bitlocker+tpm el kapcsolatos hibát javítana ha a C meghajtót titkosítottad vele. Ez engem mint home tulajdonost nem érint. Másokat is csak akkor ha a profi cracker betör fizikailag a lakásába és elviszi a gépét.Cégnél meg a rendszergazda gondoskodjon az áttméretezésről vagy a tiszta telepítésről laptopon.
-
Doky586
félisten
válasz
Cblacksmithc #153707 üzenetére
Azoknak javítatlan marad helyhiány miatt..
-
Doky586
félisten
válasz
Cblacksmithc #153705 üzenetére
De az emberek 60% nál súlyos sebezhetőség javít..
-
Doky586
félisten
válasz
Cblacksmithc #153702 üzenetére
Mert nem lehet egy ilyet [kép] kijavítani mert 1000 féle lehetséges, csak több bajt okozna sokaknál..
-
5leteseN
senior tag
válasz
Cblacksmithc #153341 üzenetére
Hálám (és még sokan másoké) örökké üldözni fog!
-
Attila0
őstag
válasz
Cblacksmithc #153341 üzenetére
Köszi, működik.
-
Attila0
őstag
válasz
Cblacksmithc #153339 üzenetére
Szabad tudni hogy mi volt az a file?
-
nutella1
őstag
válasz
Cblacksmithc #153327 üzenetére
Ez a teljes hibakód:
"A(z) alkalmazásspecifikus engedélybeállítások nem biztosítanak a(z) Helyi számára Indítás engedélyt a COM-kiszolgálóalkalmazáshoz. CLSID:
Windows.SecurityCenter.WscCloudBackupProvider
, APPID:
Nem érhető el
, felhasználó: DESKTOP-QBV9SPQ\lukac, SID: S-1-5-21-366580840-3288085371-1975065423-1001, cím: LocalHost (helyi állomás, LRPC használatával), futtatási alkalmazástároló: Nem érhető el, SID: Nem érhető el. Ez a biztonsági engedély a Komponensszolgáltatások felügyeleti eszközzel módosítható." -
jack982
senior tag
válasz
Cblacksmithc #153158 üzenetére
-
Winnie The P
őstag
válasz
Cblacksmithc #151572 üzenetére
-
Visormail
addikt
válasz
Cblacksmithc #150231 üzenetére
Ennek nincs köze a onedrivehoz, a leveleket nem kell külön szinkronizálni mint a fájlokat. A kliensbe mindenképpen a levelezőfiókoddal kell belépve lenned (úgy kezdődik, hogy megadtad benne az email címedet/felhasználónevedet/jelszavadat), különben nem tudnál levelet küldeni. Tehát a kliens is a postafiókodat használja. A kliensben szoktak olyan beállítások lenni, hogy pl amikor lekéri az új leveleket a fiókodból, akkor onnan törölje is ki őket, vagy csak másolja és hagyja meg az ottani példányt is. Nem tudom küldésre van e ilyen beállítás, nézd át miket lehet benne.
-
VGYke
addikt
válasz
Cblacksmithc #150224 üzenetére
Milyen fiókba nem vagy és milyen fiókba vagy bejelentkezve. Valahová csak bejelentkezel, ha (gondolom) webes felületen látod a leveleket? Meg milyen cím az az outlook.hu, hogy pop/smtp, mert ha Microsoft cím, az MS Exchange szokott lenni.
-
VGYke
addikt
válasz
Cblacksmithc #150221 üzenetére
Milyen felhőben, hol? Mert ha látsz valamit a felhőben, csak be kell hogy jelentkezz oda ...
Fiókbeállítások alatt nézd meg, hol vannak az adatfájlok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest