- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee001
őstag
válasz
mutyi #109221 üzenetére
"Kivettem a Local Security Policy-ből hogy a Remote Desktop Users is tudjon csatlakozni távolról mint felhasználó,csak az admint hagytam meg.
Csodálkozol? Ha letiltod akkor még jo,hogy nem engedi be"Létrehoztam egy sima felhasználót, aki a user és a remote desktop csoportok tagja. Nem engedte be az rdp-vel"
Csodálkozol? Ha letiltod akkor még jo,hogy nem engedi be
A kliens rendszerek egszerre 1 aktiv usert engednek,legyen az console avagy rdp user.
Mi a szándékod,a meglévö sessionhöz szeretnél csatlakozni?Az RDP tab-on adunk hozzá usert akinek engedélyzzük a távoli belépést és nem a secpolt babráljuk
-
anonym1s
őstag
-
csixy
addikt
Végszükség esetén esetleg bootold be a masinkát egy live linux cd-ről és próbáld annak a segítségével menteni a dolgokat egy külső USB-s vinyóra vagy ha más nincs, akkor pendrájvra.
-
-
törölt tag
Az automatikus karbantartás lesz szerintem a ludas.
jobb klikk tálcán a win gombra control panel
system and security
security and maintenance
maintenance listát kibontani
automatic maintenance sornál change maintenance settings
állítsd át az időpontot éjjelről valami értelmes nappali időpontra
és vedd ki a pipát hogy felébresztheti a gépetAlapértelmezett beállításokkal nagyon el van rontva ez is, de már 8-nál is így volt, emlékszem milyen boldog voltam amikor az éjszaka közepén bekapcsolt a gép, azt hittem már a skynet támad. Egy csendes tabletnél még megértem éjjel karbantart, frissítéseket telepít, de egy asztali gép ne duruzsoljon már éjjel 3-kor.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest