- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Norby86
üzenetére
Neked kellene tudni, hogy mi az amiket használsz azt ugye akkor nem kellene letiltani pl.: Windows defender, smart screen (még hasznát nem láttam és van külső védelmem és nem edge-t használok) OneDrive stb. Használsz e bármilyen UWP-s appot, ha nem akkor szinte mindet lehet. Nekem nincs webkamerám meg mikrofonom tehát az ehhez kapcsolódó dolgokat is kilőttem, ezeket hagytam meg:
- App notification disable
- Prohibit apps from running in the backgroundEZ a kettő azért fontos mert ha ezeket letiltod akkor nem fognak értesítések megjelenni a jobb alsó sarokban a buborék sem fog feltűnni és hangjelzés sem lesz pl. a Qbittorrent ha letölt valamit arról nem fogsz kapni értesítést.
A Windows update-nél ezeket érdemes megtartani:
Amit kihagytam hogy az UWP-s appokat ne akarja firssíteni és ne keressen hálón lévő gépen frissítéseket
Amúgy ha rákattintasz egy sorra akkor legördülőben van bővebb leírás:
Ha így letiltasz kb. mindent és csinálsz egy gép restartot akkor megint nyisd meg mert egy telemetriás cuccot visszaállít a Windows de ha ekkor is kikapcsolod akkor már megint nem fogja.
Ha valami nem működik akkor megnyitod és minimális angol tudással is meg lehet találni mi lehet az engedélyezed vagy írd meg ide és segítünk, melyik az amit nem kellett volna letiltani.
-
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robotporszívók
- Interactive Brokers társalgó
- Hardcore café
- Renault, Dacia topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- Igen komolynak látszó tapipad fortyog a Hyper boszorkánykonyháján
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest