Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Amiket használok szoftverek teljesen természetes, hogy negyed vagy félévente van belőlük új verzió."
Tudom hogy ez a monomániám és én enyhén updateellenes vagyok, de a Viber mostanában mindent visz. Direkt csekkolom. Havi 3 update a megszokott. Namost amikor a puszta közepén osztom az 1G mobilnetem, mert épp ott dolgozok, a Win egész jól tiszteletbe tartja hogy ez forgalmi díjas kapcsolat, a rohadt viber meg szó nélkül lezabál 100-200 megát. Havonta minimum 2x. Minden figyelmeztetés nélkül. Csak kiírja hogy viber upgrade, restart? Congratula a program fejlesztőinek. Mit lehet 10 naponta újítani benne..?
Ez(és más) okból ilyenkor csakis linux. Az korrekt, 1 byte felesleges forgalom nincs. Se telemetria se semmi csoda. Csak szegény az meg gyerekcipőbe jár sok tekintetbe.
Bocs az offért.
-
vond
MODERÁTOR
Milyen loop-ba? Hagyjál már a hülyeségekkel.
Azért havonta, vagy egy-két hetente lehet, hogy ildomosabb lenne feltenni egy friss képet. Ha már ennyire szajkózza itt nekem, hogy mennyire kritikus frissítések várnak telepítésre.De mindegy is, úgysem történik semmi attól, hogy itt sír a szám. Csak valahol ki kellett írnom magamból, mert mostanában tényleg nagyon a bögyömben van a Windows 10. Ezért elnézést. És köszönöm annak, aki segíteni próbált.

Egyébként nem vagyok debil, nem kézzel frissítek állandóan 20+ gépet. Azt írtam, hogy "kordában tartani". Ebbe beletartozik az elakadt frissítés utáni cseszekedés, az ilyen-olyan hibák miatti, vagy új gép vásárlása utáni teljesen új telepítés, az automatikus frissítések utáni hálózati nyomtató, meg meghajtó eldobálás, majd egyenként újra hozzáadás, a beállítások önkényes (vagy a felhasználok tudatlansága miatti) megváltoztatása, meg minden ilyen finomság.
Fogalmazzunk úgy, hogy el tudnék képzelni stabilabban működő operációs rendszert is. De hát evvan. És persze, lehetne még rosszabb is.

Ja, és én nem vagyok "infrás", nem értek hozzá magas szinten, csak rám szakadt ez is itt a cégben, és mostanában a szokásosnál is többet szívok vele. Mintha nem lenne épp elég dolgom.
De ez az én gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OTP Bank topic
- Macska topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DJI Osmo Pocket 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Azért havonta, vagy egy-két hetente lehet, hogy ildomosabb lenne feltenni egy friss képet. Ha már ennyire szajkózza itt nekem, hogy mennyire kritikus frissítések várnak telepítésre.

De ez az én gondom.