- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- uleFone Power
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Szia! A win10-ben javították a frissítés miatti belassulást indításkor? Én a cégnél rengeteg gépen kikapcsoltam a frissítést a win 7-nél ert használhatatlanok lettek! Inkább hetente egyszer este amikor senki nincs indítottam el és a frissítés után lekapcsoltam! Vagy inkább a hétvégére ütemezett frissítés ami még elfogadható csak akkor vagy be kell menni(nem tetszik
) vagy futni kell a gépeknek de akkor meg ha esetleg kérdés jön elő akkor megáll az egész! Tehát ha kijavították azt a böszme állományt amit indításkor belök a memóriába ezzel megfogva az egész rendszer akkor egyenlőre mehet de félő, hogy a frissítések növekedésével újra előjön ez a hiba és kezdődik minden előröl! Indítás aztán kávéfőzés, akinek cigi, esetleg egy gyors menet a pároddal, aztán ~10 perc múlva addig használhatod amíg nem kezd el újra frissítést keresni
Mert akkor nem kapsz helyet a memóriában............... Na ennyit a frissítésről. Persze 16GB memóriával már nincs gond
csak a gamerek átkozódnak majd a kockázásért. 
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) vagy futni kell a gépeknek de akkor meg ha esetleg kérdés jön elő akkor megáll az egész! Tehát ha kijavították azt a böszme állományt amit indításkor belök a memóriába ezzel megfogva az egész rendszer akkor egyenlőre mehet de félő, hogy a frissítések növekedésével újra előjön ez a hiba és kezdődik minden előröl! Indítás aztán kávéfőzés, akinek cigi, esetleg egy gyors menet a pároddal, aztán ~10 perc múlva addig használhatod amíg nem kezd el újra frissítést keresni
Mert akkor nem kapsz helyet a memóriában............... Na ennyit a frissítésről. Persze 16GB memóriával már nincs gond