- Apple Watch
- iPhone topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
boborján2 #153253 üzenetére
Attól hogy adnak akár az ilyen gyanúsan olcsó, bazári termékkulcsokhoz is számlát, még nem feltétlen lesz jogtiszta a licenc és működő a termékkulcs.
Dehogynem mondja meg a termékkulcs, ha nem működik, akkor nyilván át lett cseszve a vevő, meg ha Retail helyett MAK-ot küldtek, W10 helyett W7/8.1 termékkulcsot és egyéb röhejes esetek.
Az meg már vagy 100x ki lett tárgyalva itt és a korábbi topikgazda is leírta, hogy fenntartással kell kezelni az ilyen gyanúsan olcsó termékkulcsokat, felesleges 100+1-edik alkalommal is lefutni ugyanazokat a köröket...
-
Geth
veterán
válasz
boborján2 #153253 üzenetére
Félreértesz, nekem nem kell segítség, itthonra elég volt 2 jó Win8 Retail kulcs, azzal elvagyok
Én maradok annál a szemléletnél, hogy a kulcs stimmeljen azzal amiért pénzt adtam, onnantól kezdve nem érdekel ki adta és mennyiért.- De ugye nem versz át, azt küldöd amit kértem?
- Persze, persze.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged