- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz
King Unique #103099 üzenetére
Kicsit analfabéta vagyok az ilyen dolgokhoz, én csak rákötöttem egy külső adapterrel a régi merevlemezt a laptopra, és bumm. Természetesen észleli mint egy nagydarab pendriveot, alap külső hdd-t, de a rendszer is elindul rajta mondhatni zökkenőmentesen.
Stoppereztem kicsit. Bejelentkező képernyőig eltelt idő bekapcsolástól számítva 13 perc, belépés után további 4 perc mire lenyugszik a gép. Ugyanakkor ha csak megmozdítom az egeret, már akad, egy program elindítása (legyen az Microsoft Edge) már megizzasztja a rendszert. A feladatkezelő sem néz ki szépen, CPU usage úgy is, hogy nem csinálok semmit 15-50% között pörög, memória alapesetben 50% fölött van (bár 4 giga Rammal a Windows 10 mellett ez teljesen normális érték szerintem), a lemezhasználat viszont... Egek ura. Ha semmit nem csinálok akkor is dolgoztatja magát, az alap háttérprogramok is megölik szegényt. Pár perc és megpróbálok linkelni egy HDS eredményt, de egyelőre szenved már attól is, hogy el kell indítani a programot. Egyelőre okostelefonról gyorsabban írok még egy hozzászólást.
Amúgy sajnos csak úgy van lehetőségem tesztelgetni akár Ramot, ha veszek új alkatrészt. Ahhoz le kell masíroznom Akihabaraába, azt találni valami sarki üzletet ahol kapható ddr3l ram, merevlemezt is újat kell venni, aztán.... Mi van ha ez se oldja meg a problémát?
Mindenesetre gondolom a HDD csere megoldaná a problémát.
Szerk.: Képtelen vagyok a prohardvert megnyitni gépről, szétfagy az egész, összeomlik már attól, hogy a keresőbe kell gépelni valamit. Szóval itt egy "screenshot".
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest