Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Archanon

őstag

válasz King Unique #103099 üzenetére

Kicsit analfabéta vagyok az ilyen dolgokhoz, én csak rákötöttem egy külső adapterrel a régi merevlemezt a laptopra, és bumm. Természetesen észleli mint egy nagydarab pendriveot, alap külső hdd-t, de a rendszer is elindul rajta mondhatni zökkenőmentesen.

Stoppereztem kicsit. Bejelentkező képernyőig eltelt idő bekapcsolástól számítva 13 perc, belépés után további 4 perc mire lenyugszik a gép. Ugyanakkor ha csak megmozdítom az egeret, már akad, egy program elindítása (legyen az Microsoft Edge) már megizzasztja a rendszert. A feladatkezelő sem néz ki szépen, CPU usage úgy is, hogy nem csinálok semmit 15-50% között pörög, memória alapesetben 50% fölött van (bár 4 giga Rammal a Windows 10 mellett ez teljesen normális érték szerintem), a lemezhasználat viszont... Egek ura. Ha semmit nem csinálok akkor is dolgoztatja magát, az alap háttérprogramok is megölik szegényt. Pár perc és megpróbálok linkelni egy HDS eredményt, de egyelőre szenved már attól is, hogy el kell indítani a programot. Egyelőre okostelefonról gyorsabban írok még egy hozzászólást.

Amúgy sajnos csak úgy van lehetőségem tesztelgetni akár Ramot, ha veszek új alkatrészt. Ahhoz le kell masíroznom Akihabaraába, azt találni valami sarki üzletet ahol kapható ddr3l ram, merevlemezt is újat kell venni, aztán.... Mi van ha ez se oldja meg a problémát? :DDD Mindenesetre gondolom a HDD csere megoldaná a problémát.

Szerk.: Képtelen vagyok a prohardvert megnyitni gépről, szétfagy az egész, összeomlik már attól, hogy a keresőbe kell gépelni valamit. Szóval itt egy "screenshot".

Új hozzászólás Aktív témák