- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
Ablakos #70540 üzenetére
Az inboxot nem vágom (az nincs fent), de a settings esetén ezt még fejtsd ki jobban plz, mert én ennek nyomát se látom.
Tök külön processekről van szó (ez látszik a process fából, ha mindkettő fut), és pontosan nem is értem mire gondoltál az alatt, hogy az edge a keret. -
King Unique
titán
válasz
Ablakos #68384 üzenetére
Az az adott Windows-kiadástól függ, hogy milyenre fog frissülni, amit az alábbi táblázat szemléltet.
(#68376) svgyula:
Mármint, ha arra célzol, hogy a TeamViewernek a távoli gépen is futnia kell az OS alatt, akkor úgy nyilván sehogy. De más módon nem lehetetlen, amire akad példa.(#68354) cigam:
Ahogyan más is említette, a Microsoft-fiók összekapcsolható a digitális licenccel és elvileg hardvermódosítás után is megoldható az újraaktiválás. ITT sceenshotokkal is illusztrálva van a folyamat. Aztán az mondjuk más dolog, hogy a digitális licenc elvileg ahhoz a hardverhez kötődik, amin először aktiválva lett a Windows. -
Shing
őstag
válasz
Ablakos #63766 üzenetére
Lusta vagyok megnézni, de sztem Win10-nél is ugyan úgy megvannak ezek a beállítások:
[link]Ha az AutoEndTasks-t kiszednéd? Vagy csak az automatikus program bezárási időt megnövelni... biztos, hogy teljes mentést csinált a program? Szerintem hamarabb kinyírta akkor a win.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen processzort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Anime filmek és sorozatok
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest