- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
Ablakos #70540 üzenetére
Az inboxot nem vágom (az nincs fent), de a settings esetén ezt még fejtsd ki jobban plz, mert én ennek nyomát se látom.
Tök külön processekről van szó (ez látszik a process fából, ha mindkettő fut), és pontosan nem is értem mire gondoltál az alatt, hogy az edge a keret. -
King Unique
titán
válasz
Ablakos #68384 üzenetére
Az az adott Windows-kiadástól függ, hogy milyenre fog frissülni, amit az alábbi táblázat szemléltet.
(#68376) svgyula:
Mármint, ha arra célzol, hogy a TeamViewernek a távoli gépen is futnia kell az OS alatt, akkor úgy nyilván sehogy. De más módon nem lehetetlen, amire akad példa.(#68354) cigam:
Ahogyan más is említette, a Microsoft-fiók összekapcsolható a digitális licenccel és elvileg hardvermódosítás után is megoldható az újraaktiválás. ITT sceenshotokkal is illusztrálva van a folyamat. Aztán az mondjuk más dolog, hogy a digitális licenc elvileg ahhoz a hardverhez kötődik, amin először aktiválva lett a Windows. -
Shing
őstag
válasz
Ablakos #63766 üzenetére
Lusta vagyok megnézni, de sztem Win10-nél is ugyan úgy megvannak ezek a beállítások:
[link]Ha az AutoEndTasks-t kiszednéd? Vagy csak az automatikus program bezárási időt megnövelni... biztos, hogy teljes mentést csinált a program? Szerintem hamarabb kinyírta akkor a win.
-
Zoz
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest