- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
King Unique
titán
válasz
I02S3F #129271 üzenetére
Alapesetben a hardverhez, de lehet Microsoft-fiókhoz is kapcsolni a digitális licencet, OEM/Retail licenctípus sem mindegy, Retail (de akár az OEM is) eleve használható másik gépen is az előzőről történő eltávolítás/deaktiválás után stb., erről is volt már szó itt számtalanszor, lásd egy másik válaszban leírtakat.
-
King Unique
titán
válasz
I02S3F #129265 üzenetére
Technikailag még működhet a W10 aktiválása W7, 8.1 termékkulccsal, amiről nemrég volt szó, lásd egy másik esetnél leírtakat.
-
King Unique
titán
válasz
I02S3F #127180 üzenetére
Már a 2015-ös megjelenésnél említve, tisztázva volt és nincsen benne semmi újdonság, hogy a korábbiakkal ellentétben a Windows 10 esetében a "Windows as a service" működés lesz, vagyis 1x kell csak megvásárolni és azt folyamatosan és ingyen lehet az újabb verziókra upgrade-elni, nem lesz W11, W12 stb.
Bevételük meg nyilván nemcsak a Windows (10) licencek eladásából van, hanem ott van mellette az Office, Azure stb., sőt inkább az utóbbiakból, illetve Windows esetén is inkább a vállalati szegmensből + konzumer vonalon az előtelepített OEM licencekből, nem a home user otthonra megveszi, nem veszi és trükközik egyéb módon esetekből. -
jozsi252
veterán
válasz
I02S3F #91331 üzenetére
Dell U2717D monitorról van szó. A monitoron tuti hogy semmit sem állítottam, illetve energiagazdálkodási dolgokat is kilőttem.
Amúgy összekötöttem HDMI kábellel, és nem jelentkeztem be a gépre ott teszteltem hogy mi a helyzet azzal, és ott meg a monitor nem kapcsolt ki egyáltalán. Mert ha nem írom be a jelszót a gépre bejelentkezéshez, akkor 1-2 perc után a monitor kikapcsolt mDP kábellel összekötve. Viszont HDMI-vel meg 10 perc után se kapcsolt ki a monitor.Egyszerűen nem értem mi változott meg egy videokártya csere miatt. Az összes beállítást végignéztem már többször, de már nincs mit kikapcsolni. Az istenért sem tudok rájönni hogy a monitor amikor automatán kikapcsol akkor utána ha leütök egy billt vagy egeret mozgatom, miért nem jön vissza a kép.
Esetleg arra tudok gondolni hogy a DDU letörölt valamit amit nem kellett volna, mert vidkari csere előtt azzal töröltem le a régi drivert.
-
adika4444
addikt
válasz
I02S3F #91254 üzenetére
Hali!
Eszközkezelővel távolítsd el a 6205 drivert. Indítsd újra a gépet, akkor felrak egyet a Win 10. Ha továbbra se jó, próbáld meg kézzel frissíteni a netről.
Ha így sem jó, akkor tulajdonságokban a speciális fülön nézelődj a wi-fi kártyánál.
A 10 tökéletesen viszi a 6205-öt, jelenleg is wlan-on lógok a gépemmel minden probléma nélkül.Hányas csatornán van az a munkahelyi hálózat?
-
Cs1csó
titán
válasz
I02S3F #91254 üzenetére
A WIFI-re nincs tippem, ha naprakészen tartod a védelmet a programjaidat és a böngészőt akkor bajod nem lesz - érdemes reklámblokkolót használni a böngészőben: Ublock Origin, vagy Adblock, Adguard stb. adathalsz védelem is van bennük, egyéb kártékony dolgokat is szűrnek bőven többek már mint sima reklámblokkolók.
A COMDO IS jó védelem, nyugodtan használhatod.
-
Cs1csó
titán
válasz
I02S3F #91242 üzenetére
Sajnos a Windows 7 támogatása egy bő másfél év múlva lejár.
nem úgy megy a wifi és driverek sincsenek hozzá úgy. Ezek pontosan mit jelentenek? Van olyan hardver elem a gépben ami nem működik? A WIFI -vel mi a gond, pl. egy idő után dobja a netet, vagy van amikor bekapcsolás után nem csatlakozik automatikusan vagy egyéb probléma?
A WIFI adaptered típusát is le tudnád írni - eszközkezelőben meg tudod nézni.Windows specifikusan használod a gépet vagy akár egy Linux is jól ellenne rajta?
blackmacs
A GPT a modernebb megoldás de add már meg az alaplapod típusát az alapján biztosabbat lehet mondani. (a régebbi gépek nem tudják a GPT-t. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- GTA VI
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EAFC 25
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged