- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
Bocs félre olvastam, de a 3th és 4th szériához ugyanez a frissített driver egy hónappal korábban jött ki és a kollégával a 3th és 4th szériáról beszélünk, de a Win10 része erre a driverre is ugyanúgy érvényes.
Az a baj Intel szinten pontosan lehet tudni mit hoz a holnap.
Első szériás Intel HD lapoposmhoz 8.1 driver sincs, Win7-hez is egy és ennyi, pedig bőven tudná ami kell.
Intel driverről beszélek és arról, hogy Intel CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A HASSWELL és felette vga-hoz ad ki gyártói drivert.
-
szabonagyur
félisten
Hát komolyan nem értelek.
Belinkeltem a cikket a kollégának melyben le van írva feketén-fehéren mi lesz támogatva mi nem.
Igen kipróbáltam még amikor kijött január elején a driver, be is számoltam róla még akkor, nem a levegőbe beszélek.
Ha ez a Intel dolog számodra meglepetés volt akkor lesz még ilyened, ugyanis a Hasswell is épp, hogy kapott drivert mivel a 2 éves támogatás már lejár lassan.
Váltható kártya meg még egy extra dolog, mivel ott legtöbb esetben kell moddolni is az új drivereket.
-
szabonagyur
félisten
Akkor még egyszer leírom, hátha 26 milliomodik alkalomra sikerül elolvasni is.
A WIN10 teljesen máshogy áll a driver dolgokhoz. Dell gépem van, Haswell procival, Win8.1 alatt hibátlan. Win10 alatt a Win8.1-es driver használhatatlanok, amit leszed a Wu szintén. Intel HD sem megy, nemhogy a AMD része. És akkor még a többi hardverről nem is beszéltem még... ezért is írtam, hogy noti esetében még nagyobb szívás van.
Ez Haswell esetében javulni fog még Win10 esetében mivel lesz natív Intel driver, de a korábbinál mi lesz szerinted? Ott ettől újabb driver nem lesz. -
worxland
addikt
Oszt akkor mutogathatnak a Chrome-ra, azt már most tudja mindezt, mellesleg sokkal jobban - gyerekem most kapott új androidos occó (tizenezer forintos) telót, kipróbáltam a hangfelismerést és hanyatt dobtam magam. A Siri és a Cortana a felét nem ismerte fel annak, amit angolul mondtam, ez meg 95%-os pontossággal fogta, mit vartyogtam neki magyarul. Ha a Guglinak szabad, akkor az MS-nek is.
-
netpeti98
addikt
-
Telda
addikt
Én nem birtam rá tegnap felrakni, bár szerintem csak elbénáztam valamit, így maradt wmplayer, arra gond nélkül felment.
Most láttam először élőben a rendszert, kicsit kattingattam benne, lehet feldobom majd laptopra.
Viszont úgy látom a 8ban lévő hírek, gasztronómia, árfolyam, egészség, stb. itt is megjelennek, amik számomra teljesen hasztalanok, csak fölöslegesn foglalják a helyet és az erőforrást.
-
premete
veterán
Csak onnan nem akar lejönni, Windows 10 9879 enterprise 64 bit direkt link
-
pzstm
titán
azért ugye elolvastátok, hogy most csak ebbe a buuildben van így....
In some places the UI design has gone “backwards” temporarily while we’re working on the final experiences. For example in this build we know that it’s harder to join a Wi-Fi network. We’ll make changes to fix that later.
-
szabonagyur
félisten
MIndegy annyira nem zavaró csak meglepett.
Ablak animációk tetszenek,
Ez a dokkoló rész tudja valaki, hogy mire lesz jó? Illetve a zPCsettings látom jó pár beállítással több, mint a sima társa, várható, hogy csak ez lesz?
Illetve csak nálam nincs a feedback ablakban vissza gomb csak akkor amikor már a szöveget írom?
Tehát kiválasztom a főoldalon a kategóriát, majd ha vissza akarok menni a fő oldalra nincs vissza gomb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest