Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
üzenetére
Ez még mindig nem magyarázza meg azt, hogy miért ne kapcsolhatnám ki akármelyik szoftver komponenst (kivéve az aktiválással és licenceléssel kapcsolatos részt).
Az pedig, hogy a temréket licencelik, nem pedig eladják, pontosan arra vonatkozik, hogy amikor veszek egy dobozos temréket (szoftvert, nyilván), akkor annak csak egy példányát kapom meg (vagy ahányat megveszek), de ettől még nem vagyok jogosult a forráskódra, sem a brand-et nem kapom meg, sem semmi egyebet. Viszont a licence amit vettem (és nem béreltem), és amivel jogot formálhatok az adott számú kópia használatára, az nagyonis az én tulajdonom, számlával tudom igazolni a vásárlás (és nem bérlés) tényét, és a felhasználáshoz sem tartozik semmilyen időbeni korlát.
Ha valóban bérelném, akkor az lenne oda írva, hogy "The software is
licensedrented/leased, not sold." Egyébként léteznek 1,2, x évre vásárolható licencek is, ahol világosan fel van tüntetve, hogy adott időtartamra szól a szerződés tárgya. Itt eről szó sincs.Ezzel csak annyit tisztáz a cég, hogy amikor veszek egy Windows 10 példányt, nem vásároltam meg tőlük az egész brand-et, csupán egyetlen kópiát. (például ha a Microsoft eladta az Apple-nek a Windows-t, értjük hogy itt nem egy kópiáról van szó).
"ne engem fárassz"
Te erőlteted ezt a bérlős témát....
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- E-roller topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- További aktív témák...
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest