Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dro0py
tag
Sziasztok!
Egy nyomtatási problémában kérném a segítségeteket. Új notebookot vettem, előretelepített Win10-el.
Van egy HP wifis nyomtatóm, ami tökéletesen működött a korábbi, Windows 8-as notebookommal és most is tökéletesen működik az azonos hálózaton levő többi eszközzel (egyik sem Win10-et futtat).
Win10 alatt viszont azt csinálja, hogy bármit nyomtatok, akkor egy pillanatra bekerül a nyomtatási sorba, majd eltűnik onnan, a nyomtató pedig nem csinál semmit. A másik lehetőség (ez alkalmazás függő és teljesen változatos), hogy dob egy hibaüzenetet, hogy "hiba a nyomtatás közben", amiből nem derül ki semmi pontosabb, hogy mi lenne a hiba oka.
Ezt csinálja minden alkalmazás (windows tesztoldal, office, stb.), KIVÉVE az Adobe Acrobatot, ami tökéletesen megy, pdf-et bármikor tudok nyomtatni. Néha az email kliens és a firefox is nyomtat, néha viszont nem (általában azután nem, hogy próbáltam office-ból nyomtatni, mert az office sohasem megy).
Driver a legújabb, nyomtató firmware a legújabb. Kipróbáltam usb kábellel is a nyomtatót, ugyanezt csinálja, tehát nem a hálózattal van gond.
Minden szoftver jogtiszta.
Kipróbáltam egy másik HP nyomtatóval, azzal is ugyanezt csinálja.
Van ötletetek....?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest