Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dro0py

tag

Sziasztok!

Egy nyomtatási problémában kérném a segítségeteket. Új notebookot vettem, előretelepített Win10-el.

Van egy HP wifis nyomtatóm, ami tökéletesen működött a korábbi, Windows 8-as notebookommal és most is tökéletesen működik az azonos hálózaton levő többi eszközzel (egyik sem Win10-et futtat).

Win10 alatt viszont azt csinálja, hogy bármit nyomtatok, akkor egy pillanatra bekerül a nyomtatási sorba, majd eltűnik onnan, a nyomtató pedig nem csinál semmit. A másik lehetőség (ez alkalmazás függő és teljesen változatos), hogy dob egy hibaüzenetet, hogy "hiba a nyomtatás közben", amiből nem derül ki semmi pontosabb, hogy mi lenne a hiba oka.

Ezt csinálja minden alkalmazás (windows tesztoldal, office, stb.), KIVÉVE az Adobe Acrobatot, ami tökéletesen megy, pdf-et bármikor tudok nyomtatni. Néha az email kliens és a firefox is nyomtat, néha viszont nem (általában azután nem, hogy próbáltam office-ból nyomtatni, mert az office sohasem megy).

Driver a legújabb, nyomtató firmware a legújabb. Kipróbáltam usb kábellel is a nyomtatót, ugyanezt csinálja, tehát nem a hálózattal van gond.

Minden szoftver jogtiszta.

Kipróbáltam egy másik HP nyomtatóval, azzal is ugyanezt csinálja.

Van ötletetek....?

Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák