Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Na, azthiszem, végleg végeztem a win10-el, vagy nemtudom.
Lenyomtam az alvás gombot a billentyűzeten, 5 perc múlva visszajöttem, ki volt kapcsolva a gép. De úgy kikapcsolt, hogy a bekapcsoló gomb lenyomására sem éledt fel, csak második alkalomra sikerült bebootoltatni a win10-t. Nem akarom elhinni, hogy ilyen alapdolgokat, amik már lassan 20 éve működnek, azokat is sikerült el...niuk.
Értem, hogy preview rendszer, de azért ennyire ne legyen már bughalmaz.
Így tényleg nem meri az ember használni rendesen. A win7-es gépemet is rendszeresen altatom, naponta akár 20x is, amikor nem vagyok gép előtt, de soha semmi baja nem volt ezzel.
Itt meg ne altassak, sőt, az energiabeállításoknál is kapcsoljam ki, hogy saját maga se aludjon el, mert ki tudja, magához bír-e térni valaha.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest