- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- One mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
válasz
Apucy01 #32027 üzenetére
Pont ezt írtam, hogy nagyon sok embernek gondja van vele, nagyon soknak meg nincsen. Örülj, hogy Te a szerencsés oldalon vagy. A rendszer a Microsoft oldaláról letöltött érintetlen telepítős. Ugyan ez a gép ugyanezekkel a programokkal gyakorlatilag hiba nélkül működött. A driverek vagy a telepítő által felrakottak, vagy a legújabb frissítettek, ismert bugjukról nem hallottam. Igazából évek óta folyamatosan frissítgetem a hardwert és oprendszert is Vista, 7, 8, 8.1, 8.1 Update 1. most ugye 10 . Semelyikkel nem voltak ilyen gondok,
korábban max a megfelelő driverek megtalálása volt csak nehézkes (főleg Vista) de azután hiba nélkül dolgoztak. A 10 az első rendszerem, ami a telepítéskor minden eszközt felismert , pik pakk ment, ezért is elejében nagyon tetszett, de aztán jöttek a már leírt problémák.
Azért intéztem brcz fórumtárshoz a kérdést, mert visszaolvasva láttam, hogy Ő is régóta nyűglődik a 10-zel, nem rég viszont azt jelezte, hogy megoldódott - hát kiváncsi vagyok még áll e ez?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest