- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Urak, valami ötlet esetleg arra, hogyan deríthetem ki, mitől fagy a win 10 amikor bármilyen file-ra vagy ikonra jobb egér klikket nyomok? Safe módban jó. Létezik esetleg valami log, vagy bármi más ahol ennek utána lehetne nézni? Nagyon nagy érvágás lenne egy teljes reinstall most. Mivel Safe módban jó, egyértelműen valami driver vagy egyéb, esetleg context menu beépülő öli meg. Utóbbit mondjuk megpróbáltam Shexview-al megoldani, de hiába tiltottam le minden 3rd party beépülőt, a hiba sajnos nem szűnt meg. Autoruns-al is kiszedtem mindent ami nem volt létkérdés, de továbbra is fagy jobb egér klikkre (egyébként üres desktop területre kattintva nem fagy ki, de ikonra kattintva már igen. File Explorerben pedig kb. mindenhol fagy a right click, akár drive ikonról, akár fájlokról van szó). Plusz nem lehet nVidia drivert telepíteni, mert az is kifagy menet közben.
Esetleg létezik-e olyan megoldás, amivel vissza tudok menni 21H2-re, mert az 2 éve stabilan működött?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest