Hirdetés
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Urak, valami ötlet esetleg arra, hogyan deríthetem ki, mitől fagy a win 10 amikor bármilyen file-ra vagy ikonra jobb egér klikket nyomok? Safe módban jó. Létezik esetleg valami log, vagy bármi más ahol ennek utána lehetne nézni? Nagyon nagy érvágás lenne egy teljes reinstall most. Mivel Safe módban jó, egyértelműen valami driver vagy egyéb, esetleg context menu beépülő öli meg. Utóbbit mondjuk megpróbáltam Shexview-al megoldani, de hiába tiltottam le minden 3rd party beépülőt, a hiba sajnos nem szűnt meg. Autoruns-al is kiszedtem mindent ami nem volt létkérdés, de továbbra is fagy jobb egér klikkre (egyébként üres desktop területre kattintva nem fagy ki, de ikonra kattintva már igen. File Explorerben pedig kb. mindenhol fagy a right click, akár drive ikonról, akár fájlokról van szó). Plusz nem lehet nVidia drivert telepíteni, mert az is kifagy menet közben.
Esetleg létezik-e olyan megoldás, amivel vissza tudok menni 21H2-re, mert az 2 éve stabilan működött?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Magisk
- TCL LCD és LED TV-k
- Politikai mémek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Dell Latitude 5310, 5310 2-in-1 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest