-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
annonmi
tag
Mostmár látom a HDD-t, de miért nem tudok semmit elindítani rajta? Hozzáférés megtagadva??? Adtam neki teljes hozzáférést az aktuális felhasználónak, de semmi haszna
-
annonmi
tag
Mitől lehet, hogy új HDD-t beraktam gépbe, eszközkezelő látja, de máshol nem látom, még formázni se tudom.
-
annonmi
tag
üdv, olyan kérdésem lenne, feltettem este a win8.1-et egy partícióra, a másik partíción az adatokat sértetlenül hagyva, a probléma a következő, nem tudok menteni adatokat erre a régi partícióra, rendszergazdai jogokat kér hozzá, hogyan lehetne ezt megoldani, valaki tud segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest