- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ALLAT001 #58167 üzenetére
Akkor annyit had tisztázzunk, hogy akkor ugye W8.1-t telepítettél, nem pedig W8-t?
(Mert ha W8-t, akkor lehet, hogy ezért nem megy fel a W8.1-es Smart Gesture, ha meg esetleg W8-t, akkor a W7 topikban linkelt másik X751 lapos W7 driver-ével próbálkozz, mert W8 alá jó eséllyel felmegy a W7 drivere) -
válasz
ALLAT001 #58158 üzenetére
Konkrétan az Asus X751MD-hez még nem volt szerencsém, de más, ebbe a szériába tartozóhoz igen, és ott:
1. minden esetben a BIOS-ban az Advanced menüben volt található Internal Pointing Device néven(Ennek amúgy Enabled-en kell lennie, különben egyáltalán nem is működik a Touchpad).
2. Lehet, hogy nem Synaptics driver néven (ezért írtam korábban, hogy "Synaptics általában" névvel) szerepel, hanem pl Smart Gesture néven. Ha ez a driver sem megy fel, akkor az gond(már ha a BIOS-ban engedélyezve van a Touchpad, mert egyébként nem meglepő). -
válasz
ALLAT001 #58135 üzenetére
Attól függöen hogyan akarod kikapcsolni, több lehetőség is van
1. BIOS-ban letiltod (Pointing Device néven szokás futnia)
2. Feltelepíted a Touchpad driver-t (Synaptics általában) és a segédprofigban tiltod (lehet, úgy is, hogy egér csatlakoztatásakor tiltja csak le)
3. Azzal a gyors-billentyűvel, ami nem működik nálad. Hogy működjön, ahhoz az ATKACPI driver-t fel kell tenni. -
gyulank
addikt
válasz
ALLAT001 #57940 üzenetére
Nekem 120GB-os SSD-m van kettéosztva, W8.1, plusz programokkal együtt 55,7-26,8GB szabad. De friss telepítés, plusz én mindent másikra töltök, mentek. De régi emlékek alapján én is minimum duplájára tenném, mint amire szüksége van, az a tuti hosszútávon, így én is többet javaslok, de ezt természetesen bármelyik operációs rendszerrel kapcsolatba mondom. Előnye az, hogy újabb, és hihetünk benne, hogy kevesebbet megy a processzor feleslegesen. Már ez is eljutott odaáig, hogy testre lehessen szabni a külsejét, nekem ez fontos. Hátránya, hogy rühellem a Metró felszínt, és az applikáció szót is, de az alkalmazásokat nem emiatt. Nem igazán szeretem az ilyen helyzeteket. A kikapcsolás, újraindítás, program keresés menete is csúcs, de hiszek benne, hogy a régebbi hamarabb belassulna, így nem lépek vissza.
-
szabonagyur
félisten
válasz
ALLAT001 #57957 üzenetére
Inkább hülye kérdést ne tegyél fel. Ha azt mondom neked, hogy a 37GB-os windows elég akkor majd egy hónap múlva jössz, hogy nincs hely, felmentek a frissítések, driverek meg a programok amiket máshova nem tudsz rakni. Aztán majd én leszek lehülyézve....
Sosem értettem minek kicentizni a tárhelyet, mennyi helyed is van a gépen? 500gb? 1TB? Nincs 80-100GB hely?
És továbbra is, nem mondtad meg hogy mit akarsz rárakni, én felrakok egy Adobe családot aztán meg is telt a 100GB egy jelentős része.
De tudod mit? Centizgess csak... várom majd amikor bejössz a hülyeséggel, hogy nem megy a Win8.1 sem a gépen jól, driverek hibáznak stb. Remélem majd kiemeld mekkora okosságot csináltál, hogy letörölted a gyári, megvett win8-at aztán fel akartad tenni a win7-et de driver sincs hozzá, most meg szenveded vissza a win8-at.
-
szabonagyur
félisten
válasz
ALLAT001 #57953 üzenetére
Teljesen mindegy mekkora a telepítő, feltelepítve semmivel sem nagyobb mint a Win7, nem szoktam méregetni, nálam talán kisebb.
Mert nekem 100GB kell, hülyeséget kérdeztél olyan szintű választ kaptál. Honnan tudjam mit tárolsz majd a meghajtón?
37GB szerintem semmire sem elég továbbra sem...
-
szabonagyur
félisten
válasz
ALLAT001 #57945 üzenetére
37GB-os arra elég, hogy az üres rendszer el legyen, de írtam ugyananyi vagy még kevesebb helyet foglal mint a Win7 elmondtam mindent, mivel Win7et meg telepítettél már. Amúgy 100GB alá nem adnám a particiót, így megfelelő?
Előnyei:
1. Van drivered hozzá
2. HDD-s gépnél gyorsabban indul
3. Metro appok
4. stb stb@#57944) fpatrik17: ha esetleg nem lenne eredeti az MS acc-nak semmi baja nem lesz.
A gép része gyárilag a 8.1? Van rajta windows matrica? Fizettél érte? Ha ezek közül egyik sem teljesül akkor nincs eredeti rendszered, mivel gondolom nem adott neked senki csak úgy egy eredetit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest