- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Primary92 #62269 üzenetére
Azért nem lehet megoldani, mert a programtól függ, hogy saját fájlböngészőt használ, vagy a rendszer részét képező valamelyik megoldást. A régebbi programok pl. a tallózásnál a könyvtárfás megoldást használják. Van, ahol oldalt csak 4-5 gyorsgomb van, és van, ami fullos, mint az Explorerben. Szóval ehhez a rendszernek nem sok köze van.
-
-
-
Primary92
senior tag
válasz
Primary92 #40791 üzenetére
Erre tudtok valami megoldást?
Windows 8.1-et próbálok telepíteni (eddig 8 volt rajta), eredeti szoftver.
A rendszer egy teljes merevlemezt megkapna.
A telepítéskor a partícionáló rész után azt kapom, hogy
Windows cannot install required files. The file may be corrupt or missing. Make sure all files required for installation are available, and restart the installation.
Error code: 0x80070570
Pendrájvról telepítem, amit a WIn 7 usb dvd download toolal csináltam, de közben már kipróbáltam DVD-ről is, ugyanez.
A biost már reseteltem próbaképpen, meg sok helyen ram hibára hivatkoznak, csináltam Memtest86 tesztet, nem jelzett hibát.
chkdsk semmire nem jelzett hibát. Végig próbáltam a biosban az összes sata módot, reseteltem is. Semmi haszna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest