- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivlov
aktív tag
válasz
Véreshurka #50451 üzenetére
A legtöbb laptopon van egy nyilacskás gomb vagy egy billentyűkombináció amit a gép bootolásakor kell megnyomni és akkor elindult a visszaállítás a rejtett particióról és vissza lehet tenni a szűz rendszert....
-
LLKobe
veterán
válasz
Véreshurka #50467 üzenetére
Nem tudom Te hogy vagy vele, de én inkább a tiszta telepítést csinálnám gyári win iso-ból.
Ezekbe a visszaállítós DVD-kbe egy valag sz*rt beletolnak, nagyrészben sose fogod használni őket. A driverek meg update-ről lejönnek, még csak tökölni sem kell velük. -
válasz
Véreshurka #50462 üzenetére
Attól függ, hogy milyen telepítőlemezt használsz. Ha gyári win8-at, akkor értelemszerűen nem kerülnek rá a Toshiba programok. Ha Toshiba helyreállítólemezt, akkor meg igen.
-
cog777
őstag
válasz
Véreshurka #50460 üzenetére
Nem, abszolut friss helyreallito lemezt csinal - a rejtett particiokat felhasznalva. Mar hasznaltam tobbszor is.
-
rgeorge
addikt
válasz
Véreshurka #50458 üzenetére
Nem, a telepítő tudja kiolvasni BIOS-ból a kulcsot.
-
rgeorge
addikt
válasz
Véreshurka #50450 üzenetére
Milyen gép is ez? Ja, most már látom. Windows 8-hoz már nem nagyon ragasztanak matricát, BIOS-ban van a serial.
-
válasz
Lehet, hogy van valami rejtett partíció, amiről újra lehet telepíteni a windowst. Menj fel a gyártó support oldalára, és nézz körül. Valamilyen módon támogatniuk kell az újratelepítést.
-
LLKobe
veterán
válasz
Telepíteni tudsz generic key-el, és a progival kinyert serialoddal meg be tudod aktiválni. Szerintem.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Véreshurka #50447 üzenetére
Az a szomorú, hogy a laptopokat úgy kellene eladnia minden forgalmazónak/gyártónak, hogy mellékel hozzá egy recovery CD/DVD-t, amivel újra lehet rakni a rendszert. Legtöbb esetben úgy látom, hogy a notebookok rejtett partícióján ott a recovery állomány, de a tulajoknak nincs birtokában a hordozó, amivel el tudják indítani a visszaállítást...(vagy minden tulaj elhagyja azt a bizonyos korongot?) Hozzám mindig úgy kerül, hogy így vettem, nincs hozzá, nem is volt, nem vesztettem el. Ha megnézem a winchestert, ott van a rejtett részen a mentés, de nem tudok vele mit kezdeni...
-
rgeorge
addikt
válasz
Véreshurka #50447 üzenetére
Produkey. Saját kulcs kiolvasása nem illegális, csak nem biztos, hogy tudsz vele telepíteni.
-
cog777
őstag
válasz
Véreshurka #50445 üzenetére
Sajnos nem lehet. Ki lehet nyerni a kulcsot egy programmal. Az MS-tol van mod letolteni telepitot de nem fogadja el a laptophoz erkezo kulcsot. Csak a boltban vett windows kulcsot. Nem igazan rugalmas az MS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged