- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
válasz
csabyka666 #49910 üzenetére
Kiderült, h az alaplapomhoz tartozó utility kavar be. Természetesen erre csak akkor jöttem rá, amikor újraraktam a gépet és elkezdtem feltenni a cuccaimat. Miután feltettem a Giga Appcenterjét és az Easytune-jét ugyan úgy összeomlott a motyó. Most segített a rendszervisszaállítás, de nem vagyok boldog, hogy egy gyári program így szétkúrja a gépet...
-
5150head
senior tag
Sziasztok!
A windowsom 7-64bit) ma reggel óta közvetlenül bootolás után kékhalált dob és újraindul. Megjelenik az asztal, meg rajta minden és kékhalál.
Amit próbáltam:
Telepítő pendriveról helyreállítani. Nem talált indítási hibát.
Visszaállítani egy korábbi időpontra. (kb egy hetes) Ugyan az a hiba.
Csökkentett módban indul.
Egy másik vinyón van osx, az hibátlanul működik. Minden hardver tökéletesen működik.
Futtattam memtesztet, nincs hiba, de fizikálisan is cserélgettem a ramokat.
Nincs több ötletem, és szeretném megúszni az újratelepítést. Este még filmeztünk róla, reggelre meg meghalt.
A win amúgy ssd-n van, de nem hiszem h az tojt be. Minden cucc kb 1,5 éves a gépben.
Ha van ötletetek, megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest